Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Studená rajčatová polévka

Obtížnost Čas přípravy
2h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 3h 10min
Nutriční hodnoty
4 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Rajčata oloupeme a hrubším sítem propasírujeme. K propasírovaným rajčatům přidáme veškeré koření, citrónovou šťávu a kůru, a ochutíme cukrem, solí a pepřem. Dobře zamícháme a postavíme nejméně na 2 hodiny do chladničky. Do každého talíře vložíme lžíci šlehané smetany, kterou jsme dochutili kari kořením a solí. Polévku podáváme vždy dobře vychlazenou.


Přidat na Pinterest
linkinkatka

22. 11. 2009, Recept navštíven: 4027x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
všude již používám třtinový cukr, je zdravější
Přidané ingredience: třtinový cukr

06. 02. 2016, 17:17

Přidat komentář

Facebook komentáře