Studená rajčatová polévka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

2h 30min
Čas vaření
40min

Celkový čas

3h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

4 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Rajčata oloupeme a hrubším sítem propasírujeme. K propasírovaným rajčatům přidáme veškeré koření, citrónovou šťávu a kůru, a ochutíme cukrem, solí a pepřem. Dobře zamícháme a postavíme nejméně na 2 hodiny do chladničky. Do každého talíře vložíme lžíci šlehané smetany, kterou jsme dochutili kari kořením a solí. Polévku podáváme vždy dobře vychlazenou.

přidejte na:
linkinkatka

22. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
všude již používám třtinový cukr, je zdravější
Přidané ingredience: třtinový cukr

planeta 06. 02. 2016, 17:17

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
osviežujuca chutná polievka

Svetlana 29. 04. 2018, 20:52

Přidat komentář