Studená rajčatová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
2h 30min
Čas vaření
40min
Celkový čas
3h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
4
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Rajčata oloupeme a hrubším sítem propasírujeme. K propasírovaným rajčatům přidáme veškeré koření, citrónovou šťávu a kůru, a ochutíme cukrem, solí a pepřem. Dobře zamícháme a postavíme nejméně na 2 hodiny do chladničky. Do každého talíře vložíme lžíci šlehané smetany, kterou jsme dochutili kari kořením a solí. Polévku podáváme vždy dobře vychlazenou.
linkinkatka22. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.