Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Studená rajčatová polévka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2h 30min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 3h 10min , porce

4 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rajčata oloupeme a hrubším sítem propasírujeme. K propasírovaným rajčatům přidáme veškeré koření, citrónovou šťávu a kůru, a ochutíme cukrem, solí a pepřem. Dobře zamícháme a postavíme nejméně na 2 hodiny do chladničky. Do každého talíře vložíme lžíci šlehané smetany, kterou jsme dochutili kari kořením a solí. Polévku podáváme vždy dobře vychlazenou.

linkinkatka

22. 11. 2009, Recept navštíven: 3245x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Studená rajčatová polévka

Studená rajčatová polévka

Rajčata oloupeme a hrubším sítem propasírujeme. K propasírovaným rajčatům přidáme veškeré koření, citrónovo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Studená rajčatová polévka Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
všude již používám třtinový cukr, je zdravější
Přidané ingredience: třtinový cukr

06. 02. 2016, 17:17

Přidat komentář

Facebook komentáře