Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Plněná veka

Plněná veka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 30min , porce

390 kalorií, 0.0g cukrů, 37.0g tuků, 12.0g bílkovin

Příprava

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme najemno. Smícháme se sýrem, máslem a sardelovou pastou, solí a pepřem. Veku příčně rozkrojíme a střídu odstraníme. Hmotou naplníme obě půlky veky, přitlačíme k sobě, zabalíme do fólie a dáme vychladit do lednice. Veku krájíme na centimetrová kolečka a ihned podáváme.

Lenulinka

23. 08. 2011, Recept navštíven: 1424x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Plněná veka

Plněná veka

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme najemno. Smícháme se sýrem, máslem a sardelovou pastou, solí a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Plněná veka Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám celkem velmi často jako rychlovku i pro návštěvy na chalupě. Jen tam prostě pro ostřejší variantu přidávám trochu chilli chutná mi kombinace pepře a chilli.
Přidané ingredience: špetka chilli

20. 02. 2013, 21:46

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre ako rychlovka pre hostí

02. 02. 2016, 11:57

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
oblúbený a dobrý recept

21. 10. 2016, 09:39

Přidat komentář

Facebook komentáře