Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Plněná veka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
390 kalorií 0.0g cukrů 37.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme najemno. Smícháme se sýrem, máslem a sardelovou pastou, solí a pepřem. Veku příčně rozkrojíme a střídu odstraníme. Hmotou naplníme obě půlky veky, přitlačíme k sobě, zabalíme do fólie a dáme vychladit do lednice. Veku krájíme na centimetrová kolečka a ihned podáváme.


Přidat na Pinterest
Lenulinka

23. 08. 2011, Recept navštíven: 2061x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám celkem velmi často jako rychlovku i pro návštěvy na chalupě. Jen tam prostě pro ostřejší variantu přidávám trochu chilli chutná mi kombinace pepře a chilli.
Přidané ingredience: špetka chilli

20. 02. 2013, 21:46

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre ako rychlovka pre hostí

02. 02. 2016, 11:57

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
oblúbený a dobrý recept

21. 10. 2016, 09:39

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná plnená veka, robím často

08. 03. 2017, 21:17

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím rada tento recept

21. 10. 2017, 19:43

Přidat komentář

Facebook komentáře