Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Plnění ježci z hrušek

Plnění ježci z hrušek

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
2752 kalorií 400.0g cukrů 40.0g tuků 40.0g bílkovin

Příprava

Oloupané hrušky podélně rozkrojíme. Aby hrušky nezhnědly, pokapeme je citronovou šťávou.
Tvaroh, máslo a cukr utřeme do pěny, do vyhloubených hrušek vložíme lžíci krému a překlopíme na talíř.
Čumáček uděláme hrozinkou, oči z hřebíčku, záda posypeme oříšky. Bodlinky uděláme z kousků mandlí.
Necháme asi hodinu uležet v lednici.


Alirtecka

05. 01. 2011, Recept navštíven: 1507x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

31. 08. 2016, 19:37

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná hruškova dobrota

17. 12. 2016, 21:03

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept, vyskúšané

03. 02. 2017, 17:51

Přidat komentář

Facebook komentáře