Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Plnění ježci z hrušek

Plnění ježci z hrušek
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 30min , porce

2752 kalorií, 400.0g cukrů, 40.0g tuků, 40.0g bílkovin

Příprava

Oloupané hrušky podélně rozkrojíme. Aby hrušky nezhnědly, pokapeme je citronovou šťávou.
Tvaroh, máslo a cukr utřeme do pěny, do vyhloubených hrušek vložíme lžíci krému a překlopíme na talíř.
Čumáček uděláme hrozinkou, oči z hřebíčku, záda posypeme oříšky. Bodlinky uděláme z kousků mandlí.
Necháme asi hodinu uležet v lednici.

Alirtecka

05. 01. 2011, Recept navštíven: 1400x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Plnění ježci z hrušek

Plnění ježci z hrušek

Oloupané hrušky podélně rozkrojíme. Aby hrušky nezhnědly, pokapeme je citronovou šťávou. Tvaroh, máslo a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Plnění ježci z hrušek Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

31. 08. 2016, 19:37

Přidat komentář

Facebook komentáře