Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pohankové placičky

Pohankové placičky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 55min , porce

3456 kalorií, 0.0g cukrů, 243.0g tuků, 54.0g bílkovin

Příprava

Pohanku uvaříme v osolené vodě doměkka. Necháme ji chvíli stát v klidu. Pak do ní rozklepneme jedno vejce, přidáme majoránku, utřený stroužek česneku, 3 kapky sojovky nebo maggi a 1 lžíci strouhanky. Dobře všechno promícháme. Směs nabíráme lžící, v ruce utvoříme kuličky a obalíme je ve strouhance. Na pánvi rozpálíme olej a vložíme rozpláclé kuličky na placky. Upečeme z obou stran.

Bulb Tip k receptu

Zeleninový salátek.

Evík

18. 02. 2013, Recept navštíven: 1371x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pohankové placičky

Pohankové placičky

Pohanku uvaříme v osolené vodě doměkka. Necháme ji chvíli stát v klidu. Pak do ní rozklepneme jedno vejce, ...

Pohankové palačinky

Pohankové palačinky

Ve větší míse smícháme obě mouky, přidáme vejce, mléko, jablečný ocet a vodu. Vyšleháme ručně hladké těsto ...

Pohankové placky s kysaným zelím

Pohankové placky s kysaným zelím

Pohankovou lámanku uvaříme podle návodu. Po vychlazení ji smícháme s vejcem, utřeným česnekem, najemno nase...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pohankové placičky Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Občas dělávám. Pohanku dělávám na různé způsoby celkem často. Jen, když ji vařím tak přidávám do vody místo soli raději špetku Vegety bez glutamátu.
Přidané ingredience: Špetka Vegety

28. 02. 2013, 20:51

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskušali sme a celkom nam chutili

13. 02. 2016, 14:12

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne a zdrave placky

25. 02. 2016, 13:08

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na netradičné placky

21. 10. 2016, 09:49

Přidat komentář

Facebook komentáře