Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pomazánka z drůbežího masa

Pomazánka z drůbežího masa

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
300 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Drůbeží maso umeleme dvakrát na masovém mlýnku s přídavkem dvou lžic šťávy z pečeně (bez přídavku šťávy by umleté maso bylo suché). Změklé máslo rozetřeme se solí, přidáme drůbeží maso, jemně nakrájené vejce, worcestrovou omáčku a napěníme. Podle chuti osolíme.


l.misakova

16. 04. 2010, Recept navštíven: 2271x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná pomazánka

27. 09. 2016, 13:04

Přidat komentář

Facebook komentáře