Pomerančový salát
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
0min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
61
kalorií
0.0g
cukrů
6.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Olej, citrónovou šťávu, špetku cukru, bílý mletý pepř a sůl rozmícháme.
Eidam nakrájíme na kostičky, vložíme do misky a zakapeme připravenou olejovou směsí. Přimícháme nakrájená rajčata a vše dáme uležet do chladu. Omytý, natrhaný hlávkový salát rozložíme do mísy, na něj položíme na plátky nakrájený (oloupaný) pomeranč. Před servírováním přelijeme připraveným sýrem s rajčaty a ozdobíme zelenou petrželkou.
03. 04. 2014
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: třtinový cukr
planeta 26. 01. 2016, 17:16
Jana Smidži 26. 01. 2016, 17:55
© 2024, Railsformers s.r.o.