Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Povidlová omáčka k vařenému uzenému

Povidlová omáčka k vařenému uzenému
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 40min , porce

2976 kalorií, 2.0g cukrů, 125.0g tuků, 17.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si jíšku z másla a hladké mouky. Švestková povidla rozmícháme v 1 l studené vody, povaříme je a zahustíme jíškou a vaříme asi tak 15 minut. Přidáme mletou skořici a cukr podle chuti, ještě chvíli povaříme a přidáme trochu rumu podle chuti.

Evík

01. 03. 2013, Recept navštíven: 1240x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Povidlová omáčka

Povidlová omáčka

V půl litru vody rozvaříme povidla, přidáme 1/4 lžičky skořice, roztlučený hřebíček, lžičku citronové štávy...

Povidlová omáčka k vařenému uzenému

Povidlová omáčka k vařenému uzenému

Připravíme si jíšku z másla a hladké mouky. Švestková povidla rozmícháme v 1 l studené vody, povaříme je a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Povidlová omáčka k vařenému uzenému Link-arrow

Přidat recenzi
bookmen
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
já přidávám ještě nadrobno pokrájené namočené sušené švestky. (Téměř nakonec jenom prohřát)

20. 03. 2013, 08:53

Přidat komentář

Facebook komentáře