Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Povidlová omáčka k vařenému uzenému

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 40min
Nutriční hodnoty
2976 kalorií 2.0g cukrů 125.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si jíšku z másla a hladké mouky. Švestková povidla rozmícháme v 1 l studené vody, povaříme je a zahustíme jíškou a vaříme asi tak 15 minut. Přidáme mletou skořici a cukr podle chuti, ještě chvíli povaříme a přidáme trochu rumu podle chuti.


Přidat na Pinterest
Evík

01. 03. 2013, Recept navštíven: 1463x


Přidat recenzi
bookmen
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
já přidávám ještě nadrobno pokrájené namočené sušené švestky. (Téměř nakonec jenom prohřát)

20. 03. 2013, 08:53

Přidat komentář

Facebook komentáře