Logo portálu sRecepty

Povidlová omáčka k vařenému uzenému

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
25min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

2976 kalorií
2.0g cukrů
125.0g tuků
17.0g bílkovin


Příprava

Připravíme si jíšku z másla a hladké mouky. Švestková povidla rozmícháme v 1 l studené vody, povaříme je a zahustíme jíškou a vaříme asi tak 15 minut. Přidáme mletou skořici a cukr podle chuti, ještě chvíli povaříme a přidáme trochu rumu podle chuti.

přidejte na:
Evík

01. 03. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
já přidávám ještě nadrobno pokrájené namočené sušené švestky. (Téměř nakonec jenom prohřát)

bookmen 20. 03. 2013, 08:53

Přidat komentář