Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruh po sušicku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
544 kalorií 9.0g cukrů 47.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme a dáme opékat na rozehřátý olej. Během pečení postupně přidáváme nudličky anglické slaniny, na proužky nakrájenou cibuli a žampiony nakrájené na šestinky. Vše osmahneme, přidáme kečup, zalijeme vínem a krátce podusíme.
Na talíře naservírujeme hotové ryby a zasypeme je připravenou směsí.
Podáváme s vařeným bramborem.


Přidat na Pinterest
Angel 666

11. 06. 2012, Recept navštíven: 1647x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

01. 02. 2016, 11:53

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pstruh urobený na tento sposob je vynikajuci

31. 03. 2016, 09:37

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšalasom a podarilo sa, velmi chutný pstruh

02. 09. 2016, 18:55

Přidat komentář

Facebook komentáře