Pstruh po sušicku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

544 kalorií
9.0g cukrů
47.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme a dáme opékat na rozehřátý olej. Během pečení postupně přidáváme nudličky anglické slaniny, na proužky nakrájenou cibuli a žampiony nakrájené na šestinky. Vše osmahneme, přidáme kečup, zalijeme vínem a krátce podusíme.
Na talíře naservírujeme hotové ryby a zasypeme je připravenou směsí.
Podáváme s vařeným bramborem.

přidejte na:
Angel 666

11. 06. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept

palino 01. 02. 2016, 11:53

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pstruh urobený na tento sposob je vynikajuci

majka 31. 03. 2016, 09:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšalasom a podarilo sa, velmi chutný pstruh

Svetlana 02. 09. 2016, 18:55

Přidat komentář