Pstruh po sušicku

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

544 kalorií
9.0g cukrů
47.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme a dáme opékat na rozehřátý olej. Během pečení postupně přidáváme nudličky anglické slaniny, na proužky nakrájenou cibuli a žampiony nakrájené na šestinky. Vše osmahneme, přidáme kečup, zalijeme vínem a krátce podusíme.
Na talíře naservírujeme hotové ryby a zasypeme je připravenou směsí.
Podáváme s vařeným bramborem.

přidejte na:
Chybí obrázek

11. 06. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobrý recept

01. 02. 2016, 11:53

Chybí obrázek
pstruh urobený na tento sposob je vynikajuci

31. 03. 2016, 09:37

Chybí obrázek
vyskúšalasom a podarilo sa, velmi chutný pstruh

02. 09. 2016, 18:55

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.