Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pudinková žemlovka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
1480 kalorií 0.0g cukrů 46.0g tuků 59.0g bílkovin

Příprava

Rohlíky nakrájíme na kolečka a pokapeme mlékem. Nenamáčíme. Dle návodu si v 1 litru mléka uvaříme 2 pudinky a necháme vychladnout. Jablka a hrušky oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Zapékací formu vymažeme máslem a vysypeme strouhaným kokosem. Na dno formy rozložíme kolečka rohlíků, na to polovinu jablek a hrušek, posypeme skořicovým cukrem, zakapeme rumem a rozetřeme polovinu vychladlého pudinku. Postup opakujeme a nakonec položíme poslední vrstvu rohlíků, kterou potřeme rozšlehaným vejcem. Dáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů na 20 minut zapéct.

Bulb Tip k receptu

Tato žemlovka se hodí i jako moučník.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

06. 10. 2015, Recept navštíven: 1115x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jistě recept vyzkouším

06. 10. 2015, 15:13

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera byt vyborná

06. 10. 2015, 15:41

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodná bábovka

08. 10. 2015, 10:35

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pudingovu som este nerobila, vyskúšam

10. 10. 2015, 19:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá byt fakt dobrá

12. 10. 2015, 11:12

Přidat komentář

Facebook komentáře