Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rakouské bramboráky od Rýna

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 30min , porce

892 kalorií, 0.0g cukrů, 11.0g tuků, 32.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Nejdříve si předehřejeme troubu na 180°C. Oloupeme brambory, osušíme a nastrouháme najemno. Cibuli taktéž oloupeme a najemno nastrouháme k bramborům. Přidáme vejce a sůl a pořádně promícháme. Dva plechy vyložíme pečícím papírem, na který klademe těsto po lžíci. Tvarujeme placičky. Pečeme cca 45-60 minut do křupava (v polovině pečení je nutné je obrátit!). Při obrácení je můžeme potřít tukem, což ale nemusíme. Dají se podávat nasladko s brusinkovým kompotem a skořicí nebo s jablečným pyré a skořicí, ale i na slano jako příloha k masu.

Tatiana

26. 06. 2011, Recept navštíven: 3649x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rakouské bramboráky od Rýna

Rakouské bramboráky od Rýna

Nejdříve si předehřejeme troubu na 180°C. Oloupeme brambory, osušíme a nastrouháme najemno. Cibuli taktéž o...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rakouské bramboráky od Rýna Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

22. 05. 2016, 18:56

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

02. 09. 2016, 19:02

Přidat komentář
Jozef
Výborné, Určite vyskúšam s hríbovou smaženicou. Ďakujem za recept.Jozef.

Jozef 27. 06. 2011, 08:12

Facebook komentáře