Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rakouské bramboráky od Rýna

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
892 kalorií 0.0g cukrů 11.0g tuků 32.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve si předehřejeme troubu na 180°C. Oloupeme brambory, osušíme a nastrouháme najemno. Cibuli taktéž oloupeme a najemno nastrouháme k bramborům. Přidáme vejce a sůl a pořádně promícháme. Dva plechy vyložíme pečícím papírem, na který klademe těsto po lžíci. Tvarujeme placičky. Pečeme cca 45-60 minut do křupava (v polovině pečení je nutné je obrátit!). Při obrácení je můžeme potřít tukem, což ale nemusíme. Dají se podávat nasladko s brusinkovým kompotem a skořicí nebo s jablečným pyré a skořicí, ale i na slano jako příloha k masu.


Přidat na Pinterest
Tatiana

26. 06. 2011, Recept navštíven: 4215x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

22. 05. 2016, 18:56

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

02. 09. 2016, 19:02

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím tieto bramboráky najmä ako prípohu k masu

01. 04. 2017, 19:54

Přidat komentář
Jozef
Výborné, Určite vyskúšam s hríbovou smaženicou. Ďakujem za recept.Jozef.

Jozef 27. 06. 2011, 08:12

Facebook komentáře