Rakouské bramboráky od Rýna

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

892 kalorií
0.0g cukrů
11.0g tuků
32.0g bílkovin


Příprava

Nejdříve si předehřejeme troubu na 180°C. Oloupeme brambory, osušíme a nastrouháme najemno. Cibuli taktéž oloupeme a najemno nastrouháme k bramborům. Přidáme vejce a sůl a pořádně promícháme. Dva plechy vyložíme pečícím papírem, na který klademe těsto po lžíci. Tvarujeme placičky. Pečeme cca 45-60 minut do křupava (v polovině pečení je nutné je obrátit!). Při obrácení je můžeme potřít tukem, což ale nemusíme. Dají se podávat nasladko s brusinkovým kompotem a skořicí nebo s jablečným pyré a skořicí, ale i na slano jako příloha k masu.

přidejte na:
Tatiana

26. 06. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vynikajuce

katka16031 22. 05. 2016, 18:56

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept

majka 02. 09. 2016, 19:02

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
robím tieto bramboráky najmä ako prípohu k masu

dušanka 01. 04. 2017, 19:54

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super chutné bramboráčky

hanka 22. 06. 2017, 09:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept odporúčam, velmi dobrý

palino 06. 10. 2017, 20:58

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Výborné, Určite vyskúšam s hríbovou smaženicou. Ďakujem za recept.Jozef.

Jozef 27. 06. 2011, 08:12