Rakouské čokoládové štangličky
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1350
kalorií
0.0g
cukrů
57.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
V horké vodě omytou pomerančovou kůru nastrouháme najemno. Čokoládu nalámeme na kousky do misky a necháme rozpustit v horké vodní lázni.
Změklé máslo, žloutky a prosátý cukr utřeme do pěny. Vmícháme rozpuštěnou čokoládu, pomerančovou kůru a vychladlý čaj. Necháme trochu ztuhnout.
Malou hranatou formu vyložíme alobalem a čokoládovou směs na něj rozetřeme do výšky asi 2 cm. Dáme do chladničky ztuhnout. Potom hmotu nakrájíme na čtverečky nebo obdélníčky a každý kousek obalíme v prosátém kakaovém prášku. Hotové štangličky uložíme do chladničky.
02. 01. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.