Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rebarborový koláč s drobenkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
2952 kalorií 68.0g cukrů 137.0g tuků 57.0g bílkovin

Příprava

Rebarboru očistíme a nakrájíme na kousky. Smícháme ji s bramborovým škrobem, cukrem krupice a skořicí. Přeneseme do koláčové formy.
Z ovesných vloček, mouky, třtinového cukru a másla připravíme drobenku, kterou vysypeme na rebarboru.
Pečeme 20 minut na 220 °C.

Bulb Tip k receptu

Rebarbora bývá poměrně kyselá, proto ji můžeme zkombinovat s jahodami nebo přidat cukr.


Přidat na Pinterest
sonizna

02. 02. 2016, Recept navštíven: 1769x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s reabarborou určite vyskúšam

03. 02. 2016, 10:35

Přidat komentář

Facebook komentáře