Rebarborový koláč s drobenkou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
2952
kalorií
68.0g
cukrů
137.0g
tuků
57.0g
bílkovin
Příprava
Rebarboru očistíme a nakrájíme na kousky. Smícháme ji s bramborovým škrobem, cukrem krupice a skořicí. Přeneseme do koláčové formy.
Z ovesných vloček, mouky, třtinového cukru a másla připravíme drobenku, kterou vysypeme na rebarboru.
Pečeme 20 minut na 220 °C.
Tip k receptu
Rebarbora bývá poměrně kyselá, proto ji můžeme zkombinovat s jahodami nebo přidat cukr.
sonizna02. 02. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.