Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Krkovička Argentina

Krkovička Argentina

Krkovička Argentina

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky vepřové krkovice, 2 vejce, 3 lžíce rostlinného oleje, 2 lžíce hořčice, 2 lžíce koření Argentina, špetka soli, 1 lžíce solamylu, olej na smažení

Vejce, olej, hořčici, koření, sůl a solamyl rozšleháme do hladka. Maso z obou stran naklepeme, nařízneme po obvodu, aby se nekroutilo a naložíme do marinády. Dáme do lednice minimálně přes noc, lépe na dva dny. Na pánvi rozpálíme olej a maso z obo...

Pikantní krkovička s kořením Kotányi

Pikantní krkovička s kořením Kotányi

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky vepřové krkovice, 1 cibule, sůl, pepř, 1/2 balení Kotányi - lákavě delikátní směs, 1 lžička chilli koření, kousek másla, pár kapek sladké chilli omáčky

Plátky krkovičky (kýty) naklepeme a po obvodu nařízneme, aby se nám nekroutily. Z jedné strany je osolíme, opepříme a posypeme chilli kořením. Na pánvi rozpálíme olej a plátky masa zprudka z obou stran opečeme. Přeložíme na talíř a necháme trochu ...

Vepřová krkovička s kapií

Vepřová krkovička s kapií

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

700 g vepřová krkovice bez kosti, 3 lžíce slunečnicového oleje, 4 stroužky česneku, 1 lžička soli, 1/2 kostky bujónu, 1 červená kapie, polohrubá mouka

Maso ponecháme vcelku, nebo rozkrojíme na polovinu. V tlakovém hrnci rozehřejeme olej, maso na něm ze všech stran opečeme, osolíme a podlijeme vodou. Hrnec uzavřeme a dusíme. Česnek oloupeme, kapii očistíme a s trochou vody na hrubo rozmixujeme. R...

Ohnivá krkovička

Ohnivá krkovička

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g vepřové krkovice, 8 stroužků česneku, 1 cibule, 1 feferonka, 1 šálek masového vývaru, ostrý kečup podle chuti, podle chuti g sůl, podle chuti g pepř, 100 ml slunečnicového oleje

Vepřovou krkovičku nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, olejem a necháme rozležet. Pak opečeme maso z obou stran na pánvi, přeložíme do pekáče s olejem, přidáme nakrájenou cibuli, česnek na plátky (4 stroužky), feferonku, zal...

Medová krkovička se šalotkami dle Apetitu

Medová krkovička se šalotkami dle Apetitu

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kg vepřové krkovice, 300 g šalotky, 2-4 lžíce medu, 500 ml světlého piva, 2 lžičky soli, 1 lžička pepře barevného

Krkovičku necháme vcelku a omyjeme ji a osušíme. Vložíme do malého pekáčku. V hrníčku smícháme 2 lžíce medu a 6 lžíc piva a přidáme sůl. Pořádně zamícháme a touto směsí krkovičku přelijeme. Marinádu do masa pořádně vetřeme. Zbytek piva nalijeme ok...

Krůtí nudličky s uzenou krkovičkou

Krůtí nudličky s uzenou krkovičkou

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

250 g krůtích prsou, 50 g uzené krkovičky (plátky), 2 lžíce slunečnicového oleje, 1/2 - 1 lžička koření na kuře, Zálivka -100 ml vody, 1 lžička kukuřičného škrobu, 1 lžička sojové omáčky, 1 lžička worcesterské omáčky

Krůtí maso a uzenou krkovičku nakrájíme na nudličky. Ve vodě rozmícháme škrob, sójovou a worčestrovou omáčku. V pánvi na rozehřátém oleji orestujeme masové nudličky. Jakmile začnou červenat, tak přidáme nakrájenou uzenou krkovičku a ještě chvíli o...

Vepřová krkovička s kedlubnou

Vepřová krkovička s kedlubnou

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

300 g vepřové krkovičky, 1 cibule, 2 lžíce slunečnicového oleje, 1 bujón, sůl, 1 velký kedluben, 200 g zakysané smetany 16%, 1 lžička kukuřičného škrobu, 1 lžička cukr krystal

Maso nakrájíme na menší kostky a oloupanou cibuli na drobno. Nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova, přidáme kostky masa, zamícháme, přiklopíme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě do vydušení. Poté mírně podlijeme vodou, přidáme bujón a dus...

Ostrá medová krkovička dle Pohlreicha

Ostrá medová krkovička dle Pohlreicha

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky vepřové krkovičky, 60 g medu, 90 ml olivového oleje, 150 ml jablkového džusu, 200 ml světlého piva, 15 ml sojové omáčky, 2 špetky mletého chilli, špetku kurkumy

Všechny ingredience, kromě masa, důkladně smícháme v misce. Přidáme plátky masa a necháme v chladu několik hodin uležet, nejlépe přes noc. Poté grilujeme na grilovací pánvi nebo na venkovním grilu. Podáváme se salátem, nebo teplou anglickou zeleni...

Krkovička na černém pivě

Krkovička na černém pivě

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 silnější plátky vepřové krkovice, 4 cibule, 7 stroužků česneku, 100 g anglické slaniny nakrájené na plátky, olej nebo sádlo na vymazání pekáčku, sůl a pepř dle chuti, 300 ml černého piva

Plátky krkovičky osolíme, opepříme. Necháme chvíli stranou, vymažeme si pekáček. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Anglickou slaninu nakrájíme na tenké plátky a vyložíme jimi pekáček. Polovinu cibule s ...

Chutná krkovička pro labužníky

Chutná krkovička pro labužníky

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kg vepřové krkovice, Marináda: 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce bílého vína, 3 lžíce hořčice, 1 lžíce včelího medu, 2 lžíce rostlinného oleje, 1 lžička soli, Náplň: 10 plátků eidamu, 10 plátků šunky

Krkovičku omyjeme a osušíme. Vložíme na alobal do pekáčku a povrch nařízneme příčně. Zářezy uděláme hluboko, abychom je mohli později naplnit. Ingredience na marinádu smícháme v misce a maso jí potřeme, i v zářezech. Zabalíme do alobalu a necháme...

Krkovička na černém pivu s kysaným zelím a bramborovými špalíčky

Krkovička na černém pivu s kysaným zelím a bramborovými špalíčky

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

2 plátky vepřová krkovice, 200 ml černého piva, 1 hrst cibule - sušené kořenící směsi, 1 stroužek česneku, pepř, sůl, kyselé zelí, olivový olej

Krkovičku omyjeme, osušíme a posolíme. Přidáme pepř a zalijeme černým pivem. Necháme marinovat cca 90 minut. Na pánvi pak rozehřejeme trošku olivového oleje a zprudka krkovičku osmahneme po obou stranách, přidáme na plátky nařezaný česnek. Pečeme....

Krkovička na zelí

Krkovička na zelí

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

2 silnější plátky vepřové krkovice, 1 lžíce sádla, 100 g slaniny, 1 cibule, 300 g kyselého zelí, pepř, sůl

Troubu rozehřejeme na 200°C. Maso osolíme a opepříme. Cibuli a slaninu nakrájíme na malé kousky. Na pánvi rozehřejeme sádlo a maso opečeme. Pak maso vyjmeme a rozpustíme slaninu. Po chvíli k ní přidáme i cibulku a restujeme do měkka. Propláchneme ...

Pečená krkovička na cibuli, slanině a černém pivu

Pečená krkovička na cibuli, slanině a černém pivu

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky vepřové krkovice, 15 tenkých plátků anglické slaniny, 2 červené cibule, 5 šalotek (je možné i více), 1 česnek, 500 ml černého piva, kmín, pepř, sůl

Troubu předehřejeme na 200°C. Do uzavíratelné zapékací mísy dáme na dno plátky slaniny, na ni osolené a opepřené plátky krkovice, které pokmínujeme a na to ještě na kolečka nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. To pokryjeme opět slaninou...

Krkovička namarinovaná v česneku a citrónové šťávě

Krkovička namarinovaná v česneku a citrónové šťávě

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

3 stroužky česneku (větší), 4 plátky vepřové krkovice, rostlinný olej, 1 lžíce citronové šťávy, citronový nebo normální pepř, sůl

Česnek očistíme a prolisujeme. Rozmícháme ho v trošce oleje smíchaném s citrónovou šťávou. Touto marinádou potřeme omyté a osušené kotlety a necháme uležet v chladu do druhého dne. Pak maso vyjmeme, nasolíme a opepříme a zprudka orestujeme na pánv...

Žebrácká krkovička

Žebrácká krkovička

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kg vepřové krkovičky, 250 g strouhaného uzeného sýra, 1 sklenka (750 ml) sterilovaných okurek, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžíce kokosové moučky, 4 stroužky česneku, 1 lžička pepře mletého, sůl podle potřeby, 100 ml olivového oleje na smažení, 1 lžíce Dijonské hořčice

Mäso pokrájame na rezne, naklepeme ich, osolíme, na jednej strane okoreníme a obalíme v múke zmiešanej s kokosom. Na panvici zohrejeme olej, poúkladáme naň rezne nepomučenou stranou, opražíme ich a potom otočíme. Rezne poukladáme do pekáča tesne ...

Hortobáďská krkovička

Hortobáďská krkovička

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

800 g vepřové krkovice, 2 cibule, 2 zralá rajčata, 2 zelené papriky, 4 stroužky roztřeného česneku, 50 ml olivového oleje, 2 lžíce rajčatového protlaku, 3 lžíce hladké mouky, troška kmínu, troška majoránky, 1 lžička mleté pálive papriky , soli podle potřeby

Odležanú vykostenú krkovičku umyjeme, nakrájame na rezne, pomúčime a opečieme z oboch strán na horúcom oleji. Olej prelejeme do druheho kastróla, pridáme očistenú, jemne pokrájanú cibuľu, štipľavú papriku, rajčiakový pretlak, rascu, rozdrvený cesn...

Uzená krkovička s ananasem

Uzená krkovička s ananasem

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kg uzené krkovice, 5 cibulí, 500 g ananasového kompotu, 3 lžíce francouzské hořčice, 1 lžička zázvoru, 1 lžíce cukru, 1 lžíce kari , špetka soli, 4 lžíce másla, 250 ml ananasové šťávy

Ananás nakrájame na kúsky,šťavu zlejeme. Cibuľu nakrájame na kolieska.Horčicu, zázvor, cukor, soľ, a 1/2PL kari vymiešame na pastu. Mäso potrieme pastou a vložíme do vymasteného pekáča. Okolo mäsa rozložíme nakrájaný ananás a kolieska cibule. Posy...

Pečený bok aneb krkovička plněná kyselým zelím

Pečený bok aneb krkovička plněná kyselým zelím

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kg bůčku nebo krkovice, lžička soli, lžička pepře, 400 g kyselé kapusty, 2 cibule, 4 lžíce oleje, 4 stroužky česneku, troška kmínu

Bôčik umyjeme, osušíme a cez prostriedok rozrežeme tak aby vzniklo vrecko, ktoré naplníme pripravenou plnkou. Otvor zašijeme hrubou niťou alebo upevníme ihlicami tak , aby plnka počas pečenia nevytiekla. Mäso osolíme, okoreníme posypeme rascou, po...

Královská krkovička

Královská krkovička

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1,5 kg vepřová krkovice, 8-10 plátků tvrdého sýra, 8-10 plátků uzeného masa, 150 g žampionů, 2 lžíce oleje, 2 lžíce citronové šťávy, 4 lžíce bílého vína, 3 lžíce Dijonské hořčice, 1 lžíce včelího medu, sůl

Připravíme si marinádu smícháním 2 lžic citronové šťávy, 4 lžic bílého vína, 3 lžic dijonské hořčice, 1 lžíce medu, 2 lžic oleje a soli. Krkovičku si nakrájíme asi na 1,5 cm silné plátky, ale tak, že nedokrojíme. Plátky krkovičky potřeme marinádo...

Krkovička na bazalce s kroketami

Krkovička na bazalce s kroketami

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

2 plátky krkovice s kostí, troška pepře, špetka soli, 1 lžíce mleté papriky, troška kmínu, 5-7 listů bazalky, 150-300 g mražených bramborových kroket, 1 cibule, lžíce oleje nebo sádlo

Krkovičku jemně naklepeme,nařízneme,posypeme pepřem,jemně osolíme,posypeme kmínem a červenou paprikou. na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a poté orestujeme připravené plátky krkovičky.vše posypeme na drobno nakrájenou bazalkou,jemně pod...

Plněná vepřová krkovička

Plněná vepřová krkovička

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky z vepřové krkovice, 100 g uzeného sýra, 100 g slaniny, 2 feferonky, 3 vejce, 1/2 sklenky sterilované papriky (kapie), 1 cibule, špetka soli, špetka pepře, 1 lžíce nasekané petržele

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a chvíľu necháme odstáť. Cibuľu pokrájame na drobné kocky, speníme na oleji, pridáme nakrájanú slaninu, na kocôčky nakrájané feferónky a restujeme. Pridáme nakrájanú kapiu, osolíme, okoreníme čiernym korením, vl...

Ohnivá krkovička

Ohnivá krkovička

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g vepřové krkovice, 8 stroužků česneku, 1 cibule, 1 feferonka, 1 hrneček vývaru, 10 lžic ostrého kečupu, 5 lžic olivového oleje, špetka soli, špetka pepře

Krkovičku nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem, olejem a necháme odležet. Do pánve dáme rozpálit olej a maso opečeme z obou stran, poté přeložíme do pekáčku, který jsme vymazali olejem, přidáme nadrobno nakrájeno...

Grilovaná krkovička

Grilovaná krkovička

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

6 plátků vepřové krkovice, 1 hrst sušeného rozmarýnu, 1 hrst sušené šalvěje, 5 lžic olivového oleje, špetka soli, špetka pepře

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme sušeným rozmarýnem a šalvějí, zakápneme olivovým olejem, necháme v chladu několik hodin odležet. Poté maso opečeme na grilu z obou stran do měkka. Podáváme s brambory.

Krkovička na cibuli

Krkovička na cibuli

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1,2 kg vepřového masa (krkovička), 4 lžičky koření na vepřovou pečeni, 3 ks cibule, 3 lžíce rostlinného oleje na pečení, 1 sklenka vody

Krkovičku obalíme směsí koření na vepřovou pečeni a necháme 30 min. odležet. Mezitím si nakrájíme na větší kostičky cibuli a tou vyložíme dno hlubší zapékací misky. Potom na rozpálené pánvi zprudka opečeme maso z obou stran a pak jej vložíme do mi...