Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Řecký kuřecí kebab

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 15min
Nutriční hodnoty
282 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si marinádu: smícháme utřený česnek s citrónovou šťávou a kůrou, nasekanou cibuli, skořici, nové koření, oregano, papriku a olivový olej. Osolíme a opepříme.
Přidáme kuřecí stehna vykoštěná, ale jinak nenaporcovaná a necháme přes noc marinovat.
Poté kuřecí maso napíchneme na dvě dlouhé jehly - buď připravujeme na grilu (budeme potřebovat gril, který si sám otáčí maso), na mírném ohni grilujeme 45-55 minut za stálého otáčení nebo v troubě na 200°C pečeme za občasného otočení také 45-55 minut.
Před krájením necháme 10 minut odpočívat zabalené v alobalu.

Bulb Tip k receptu

Podáváme v pita chlebě s jogurtovým či jiným dipem, rajčátky, červenou cibulí a okurkami.


Přidat na Pinterest
sonizna

22. 09. 2015, Recept navštíven: 2759x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá marináda

22. 09. 2015, 15:48

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná marináda v recepte

23. 09. 2015, 20:12

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvely recept

05. 10. 2015, 19:48

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept aja marinada

03. 11. 2015, 12:11

Přidat komentář

Facebook komentáře