Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Řecký kuřecí kebab

Řecký kuřecí kebab

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 15min
Nutriční hodnoty
282 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si marinádu: smícháme utřený česnek s citrónovou šťávou a kůrou, nasekanou cibuli, skořici, nové koření, oregano, papriku a olivový olej. Osolíme a opepříme.
Přidáme kuřecí stehna vykoštěná, ale jinak nenaporcovaná a necháme přes noc marinovat.
Poté kuřecí maso napíchneme na dvě dlouhé jehly - buď připravujeme na grilu (budeme potřebovat gril, který si sám otáčí maso), na mírném ohni grilujeme 45-55 minut za stálého otáčení nebo v troubě na 200°C pečeme za občasného otočení také 45-55 minut.
Před krájením necháme 10 minut odpočívat zabalené v alobalu.

Bulb Tip k receptu

Podáváme v pita chlebě s jogurtovým či jiným dipem, rajčátky, červenou cibulí a okurkami.


sonizna

22. 09. 2015, Recept navštíven: 2256x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá marináda

22. 09. 2015, 15:48

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná marináda v recepte

23. 09. 2015, 20:12

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvely recept

05. 10. 2015, 19:48

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept aja marinada

03. 11. 2015, 12:11

Přidat komentář

Facebook komentáře