Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Řízky od císaře

Řízky od císaře
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

296 kalorií, 0.0g cukrů, 14.0g tuků, 14.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí řízky jemně naklepeme, opepříme, osolíme. Rozpálíme si olej v hrnci a vložíme na něj řízky, opečeme z obou stran. Když jsou řízky skoro měkké, dáme je stranou. Slaninu nakrájíme na nudličky a rozškvaříme ji v hrnci, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji dorůžova. Poté přidáme usmažené řízky, podlijeme a dusíme. Podle potřeby podléváme. Když jsou řízky měkké, vyjmeme je, dáme stranou a do šťávy přilijeme smetanu, rozmícháme, prohřejeme. Při podávání porce řízků přeléváme omáčkou a posypeme nasekanými kapary.

Beruska64

16. 12. 2009, Recept navštíven: 1295x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Řízky od císaře

Řízky od císaře

Kuřecí řízky jemně naklepeme, opepříme, osolíme. Rozpálíme si olej v hrnci a vložíme na něj řízky, opečeme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Řízky od císaře Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima recept, který se neomrzí a dá se obměňovat.
Přidané ingredience: špetka chilli

11. 02. 2013, 21:42

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyborný, s kaparami velmi chutný

20. 11. 2016, 18:52

Přidat komentář

Facebook komentáře