Řízky od císaře
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
296
kalorií
0.0g
cukrů
14.0g
tuků
14.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí řízky jemně naklepeme, opepříme, osolíme. Rozpálíme si olej v hrnci a vložíme na něj řízky, opečeme z obou stran. Když jsou řízky skoro měkké, dáme je stranou. Slaninu nakrájíme na nudličky a rozškvaříme ji v hrnci, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji dorůžova. Poté přidáme usmažené řízky, podlijeme a dusíme. Podle potřeby podléváme. Když jsou řízky měkké, vyjmeme je, dáme stranou a do šťávy přilijeme smetanu, rozmícháme, prohřejeme. Při podávání porce řízků přeléváme omáčkou a posypeme nasekanými kapary.
Beruska6417. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.