Roštěnky od čerta
Obtížnost
Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření
25min
Celkový čas
2h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
1094
kalorií
0.0g
cukrů
70.0g
tuků
124.0g
bílkovin
Příprava
Plátky roštěné nakrájíme na malé kousky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme ostrou hořčici, kečup a čili. Maso naložíme do této marinády a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Pak je vyjmeme a necháme okapat. Opečeme je na oleji ze všech stran. Přidáme pokrájenou cibuli a orestujeme. Zalijeme zbytkem marinády. Povaříme asi 10 minut a nakonec zjemníme kouskem másla.
Jiřulka19. 02. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.