Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybí filé v medu a sezamu

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
488 kalorií 36.0g cukrů 30.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Každý plátek rybího filé opláchněte vodou a dobře osušte. Poté po obou stranách posypejte solí a pepřem a poté protáhněte v medu a obalte v sezamu.
Na pánvi dobře rozpalte olej a smažte po obou stranách.
POZOR! Filé v medu se smaží trochu rychleji než v klasickém trojobalu.


Přidat na Pinterest
notburga

13. 06. 2010, Recept navštíven: 2818x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
file je velmi dobre pripravene na tento sposob

29. 08. 2016, 20:55

Přidat komentář

Facebook komentáře