Rybí filé v medu a sezamu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
10min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

488 kalorií
36.0g cukrů
30.0g tuků
10.0g bílkovin


Příprava

Každý plátek rybího filé opláchněte vodou a dobře osušte. Poté po obou stranách posypejte solí a pepřem a poté protáhněte v medu a obalte v sezamu.
Na pánvi dobře rozpalte olej a smažte po obou stranách.
POZOR! Filé v medu se smaží trochu rychleji než v klasickém trojobalu.

přidejte na:
notburga

13. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
file je velmi dobre pripravene na tento sposob
majka 29. 08. 2016, 22:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímave rybie file s medom
Svetlana 18. 08. 2017, 21:42
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuť file dobrá
palino 12. 06. 2018, 23:01
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborné file
dušanka 05. 10. 2018, 23:09