Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rybí filé z Burgasu

Rybí filé z Burgasu

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
248 kalorií 0.0g cukrů 10.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Rybí filé osolíme, obalíme v mouce a osmahneme na oleji. Rybu odebereme a na zbylém tuku orestujeme nasekanou cibuli, proužky paprik a kolečka rajčat. Vše podlijeme 50 ml vody a dusímě asi 8 minut. Přidáme rybu a vše produsíme. Podáváme s rýží.


notburga

12. 04. 2010, Recept navštíven: 1895x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám sice ne tak často, ale místo cibule dávám porek a přidávám špetku chilli.
Přidané ingredience: špetka chilli a místo cibule porek

01. 03. 2013, 17:34

Přidat komentář

Facebook komentáře