Rybí filé z Burgasu
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
248
kalorií
0.0g
cukrů
10.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Rybí filé osolíme, obalíme v mouce a osmahneme na oleji. Rybu odebereme a na zbylém tuku orestujeme nasekanou cibuli, proužky paprik a kolečka rajčat. Vše podlijeme 50 ml vody a dusímě asi 8 minut. Přidáme rybu a vše produsíme. Podáváme s rýží.
notburga12. 04. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: špetka chilli a místo cibule porek
maruskaji 01. 03. 2013, 18:34
© 2024, Railsformers s.r.o.