Rychlá hrnková bublanina
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Do prosáté mouky, smíchané s práškem do pečiva, přidáme vejce, vanilkový cukr, mléko a olej, popř. špetku soli.
Vše vyšleháme nejlépe šlehačem do hladka.
Na pekáč si dáme pečící papír a směs na něj vylijeme. Poklademe omytým a osušeným ovocem (jahody, meruňky, broskve, třešně, půlky švestek apod. - jak čerstvé, tak možno i kompotované).
Vložíme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova při 170°C asi 35 minut.
Tip k receptu
Recept dělám pro diabetika, používám proto dia cukr, nejraději SUCOFIN, který sladím 1:1 s normálním cukrem a není poznat, že se nejedná o normální cukr. Tuto buchtu dělám nejraději s kakaem, protože u nás je v oblibě vše kakaové a čokoládové. Je dobrá a rychlá.
Roxana11. 07. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
palino 04. 04. 2017, 20:37

dušanka 12. 04. 2017, 19:49

katka16031 23. 06. 2017, 18:46

hanka 02. 12. 2017, 21:12

Svetlana 10. 03. 2018, 20:06

Lucinda 31. 05. 2018, 09:55

majka 02. 12. 2018, 11:45
Roxana 07. 08. 2010, 16:50