Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rychlá hrnková bublanina

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1h 5min
Nutriční hodnoty
2772 kalorií 0.0g cukrů 126.0g tuků 55.0g bílkovin

Příprava

Do prosáté mouky, smíchané s práškem do pečiva, přidáme vejce, vanilkový cukr, mléko a olej, popř. špetku soli.
Vše vyšleháme nejlépe šlehačem do hladka.
Na pekáč si dáme pečící papír a směs na něj vylijeme. Poklademe omytým a osušeným ovocem (jahody, meruňky, broskve, třešně, půlky švestek apod. - jak čerstvé, tak možno i kompotované).
Vložíme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova při 170°C asi 35 minut.

Bulb Tip k receptu

Recept dělám pro diabetika, používám proto dia cukr, nejraději SUCOFIN, který sladím 1:1 s normálním cukrem a není poznat, že se nejedná o normální cukr. Tuto buchtu dělám nejraději s kakaem, protože u nás je v oblibě vše kakaové a čokoládové. Je dobrá a rychlá.


Přidat na Pinterest
Roxana

11. 07. 2010, Recept navštíven: 146634x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná hrnčeková bublanina, davam aj mrazene ovocie

04. 04. 2017, 20:37

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bublanina je jednoduchá ale velmi dobrá

12. 04. 2017, 19:49

Přidat komentář
Roxana
Přidám si první komentář! Dnes jsem tu buchtu pekla, že je rychlá a nekoukala, i nasypala tam místo kypřicího prášku prášek do perníku...vřele doporučuji! Honem jsem to přerazila čokoládou na vaření, kterou jsem si rozpustila a posypala ananasem z konzervy. Buchta vypadá děsně, posuďte sami!, ale nestihla ani vychladnout! Ve 4 lidech byla do hodinky fuč...kdyby aspoň ten ananas nezůstal tak blbě nahoře, já to jen pohodila, v domnění, že spadne dolů, ale ne! A nikomu to tedy nevadilo, oni si to moc neprohlíželi:-)))))

Roxana 07. 08. 2010, 16:50

Facebook komentáře