Rychlá hrnková bublanina
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
35min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
2772
kalorií
0.0g
cukrů
126.0g
tuků
55.0g
bílkovin
Příprava
Do prosáté mouky, smíchané s práškem do pečiva, přidáme vejce, vanilkový cukr, mléko a olej, popř. špetku soli.
Vše vyšleháme nejlépe šlehačem do hladka.
Na pekáč si dáme pečící papír a směs na něj vylijeme. Poklademe omytým a osušeným ovocem (jahody, meruňky, broskve, třešně, půlky švestek apod. - jak čerstvé, tak možno i kompotované).
Vložíme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova při 170°C asi 35 minut.
Tip k receptu
Recept dělám pro diabetika, používám proto dia cukr, nejraději SUCOFIN, který sladím 1:1 s normálním cukrem a není poznat, že se nejedná o normální cukr. Tuto buchtu dělám nejraději s kakaem, protože u nás je v oblibě vše kakaové a čokoládové. Je dobrá a rychlá.
Roxana11. 07. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziMartaG 18. 03. 2022, 01:10
© 2024, Railsformers s.r.o.