Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rychlá hrnková bublanina

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 1h 5min , porce

2772 kalorií, 0.0g cukrů, 126.0g tuků, 55.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do prosáté mouky, smíchané s práškem do pečiva, přidáme vejce, vanilkový cukr, mléko a olej, popř. špetku soli.
Vše vyšleháme nejlépe šlehačem do hladka.
Na pekáč si dáme pečící papír a směs na něj vylijeme. Poklademe omytým a osušeným ovocem (jahody, meruňky, broskve, třešně, půlky švestek apod. - jak čerstvé, tak možno i kompotované).
Vložíme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova při 170°C asi 35 minut.

Bulb Tip k receptu

Recept dělám pro diabetika, používám proto dia cukr, nejraději SUCOFIN, který sladím 1:1 s normálním cukrem a není poznat, že se nejedná o normální cukr. Tuto buchtu dělám nejraději s kakaem, protože u nás je v oblibě vše kakaové a čokoládové. Je dobrá a rychlá.

Roxana

11. 07. 2010, Recept navštíven: 142988x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rychlá hrnková bublanina

Rychlá hrnková bublanina

Do prosáté mouky, smíchané s práškem do pečiva, přidáme vejce, vanilkový cukr, mléko a olej, popř. špetku s...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rychlá hrnková bublanina Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Roxana
Přidám si první komentář! Dnes jsem tu buchtu pekla, že je rychlá a nekoukala, i nasypala tam místo kypřicího prášku prášek do perníku...vřele doporučuji! Honem jsem to přerazila čokoládou na vaření, kterou jsem si rozpustila a posypala ananasem z konzervy. Buchta vypadá děsně, posuďte sami!, ale nestihla ani vychladnout! Ve 4 lidech byla do hodinky fuč...kdyby aspoň ten ananas nezůstal tak blbě nahoře, já to jen pohodila, v domnění, že spadne dolů, ale ne! A nikomu to tedy nevadilo, oni si to moc neprohlíželi:-)))))

Roxana 07. 08. 2010, 16:50

Facebook komentáře