Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rychlé koblížky

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 35min , porce

5432 kalorií, 0.0g cukrů, 514.0g tuků, 34.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Připravíme si olej na smažení do vyšší nádoby(nebo fritovací hrnec).Ze zbylých surovin umícháme těsto,ze kterého tvoříme lžící malé kousky.Po osmažení obalíme v moučkovém cukru.

tepito

12. 01. 2010, Recept navštíven: 5383x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rychlé koblížky

Rychlé koblížky

Připravíme si olej na smažení do vyšší nádoby(nebo fritovací hrnec).Ze zbylých surovin umícháme těsto,ze kt...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rychlé koblížky Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept, vyskúšané

13. 11. 2016, 19:36

Přidat komentář
Roxana
No, nějaký podobný recept jsem měla a je to jeden z těch, co jsem o něj přišla tím pitomým rozbitým PC!! Díky za něj.

Roxana 13. 01. 2010, 10:57

tepito
Tenhle recept mám ráda-je skvělý,když dorazí návštěva s dětma,tak vím,co jim nabídnout.Někdy do něj přidám i tvaroh ,jen pro změnu.

tepito 13. 01. 2010, 12:57

Ajaja
Na rychlé občerstvení dobrý tip. Já takhle někdy používám hotové croisantové těsto z Globusu. Když si doma vzpomenou na sladkou snídani a je-li těsto po ruce, tak než stihnou ranní hygienu, mají teplé rohlíčky nadívané čokoládou....

Ajaja 16. 01. 2010, 06:52

tepito
Taky šikovný nápad.

tepito 16. 01. 2010, 07:16

Ajaja
... a vzpomenu si prastarého hesla "Vitana vaří za vás".... :-)

Ajaja 16. 01. 2010, 17:26

Roxana
No jo, my pamětníci...

Roxana 16. 01. 2010, 17:38

Ajaja
Fakt je, že dnes za "nás vaří" spousta věcí - hotovek a různých polotovarů přibyla. Čtu tady třeba omáčku na špagety a když se mi do ní nebude chtít, stačí koupit hotovu a prohřát. Ale to je věc, ke které tak nějak netíhnu, i když si sem tam něco taky takto usnadním (např. nedělám croisantové těsto, to ho raději koupím hotové, stejně tak lístkové).

Ajaja 16. 01. 2010, 19:13

Thumb
Jsou výborné,zkusila jsem je i s vlašskými ořechy a nemá to chybu... :)

Iveta 28. 01. 2010, 01:11

tepito
To je dobrý nápad-zkusím.Oříšky mi rádi.

tepito 28. 01. 2010, 09:27

Ajaja
Teď jsem si všimla - ten půllitr oleje je na smažení, že ? Nikolvěk do těsta ?

Ajaja 29. 01. 2010, 16:43

tepito
Jejda- na smažení.Napsala jsem to asi ne moc jasně.

tepito 29. 01. 2010, 17:21

Ajaja
Myslela jsem si to, do těsta by to bylo příliš velké množství, ale netroufla jsem si činiti závěru bez autora...

Ajaja 30. 01. 2010, 13:03

Roxana
Ale ono jak je to na konci a kdo dělal koblihy, je mu jasné, že se smaží na vyšší vrstvě oleje, asi to každému dojde. Přece někdo nanalije 1/2 l oleje do těsta?

Roxana 30. 01. 2010, 13:14

tepito
To by byl pěkně mastný koblížek..

tepito 30. 01. 2010, 13:15

Roxana
No kdoví co by to dělalo, nalít tam ten olej, neumím si to představit, když dáš moc omastku dovnitř čehokoliv, je to těžké těsto. Naopak, já dávám lžíci rumu do normálních koblih, protože jsem slyšela, že tolik nenacucají omastek, asi je to pravda, nevím to jistě.

Roxana 30. 01. 2010, 13:26

tepito
Tak ho zkusím přidat i sem-uvidím,co to udělá.Nesmím ,je ale dát dětičkám.

tepito 30. 01. 2010, 13:32

Roxana
Tepito, to neznáš, já myslela, že to ví každý. Do koblih se fakt cvrkne rumu, jednak zavoní a jednak nevsakují mastnostu. A dětičkám dej co se do nich vejde, prosím Tě! Líh se vypaří!

Roxana 30. 01. 2010, 17:26

tepito
Do normálních koblih ho dávám-nedávám tady do těch rychlovek.Ani mě to nenapadlo,když je tam ten pr.do peč.

tepito 30. 01. 2010, 18:01

Roxana
Aha..no jo, tak teď je každá rada drahá, ale rumem se snad nic nepokazí či že by to nenaskočilo? To asi ne. Abys mi pak nevynadala, to bych tu z toho nevyšla :D)))))))

Roxana 30. 01. 2010, 18:27

Roxana
Víš jak to dopadlo? Něco mne chytilo, vyletěla jsem a milé koblihy udělala...zkusila jsem tam dát ty ořechy, je to mňam a fakt rychle, no je to ten recept, co jsem měla. Rum ne, asi ho nemáme, jen Pražské Gardy, a to je škoda:-)))

Roxana 30. 01. 2010, 19:51

tepito
Jo,budu ti nadávat,že vám nechutnalo!To má logiku. Ořechy taky zkusím,ať je inovace.

tepito 31. 01. 2010, 06:34

Ajaja
Daly by se taky plnit ? Jak vypadají uvnitř ? Jsou tam "bubliny"? Přemýšlela jsem o troše čokoládového krému, špricnout ho tam...

Ajaja 31. 01. 2010, 15:50

tepito
Asi by se plnit dali,ale mám to za zbytečné-jsou moc dobré jen tak ,obalené v cukru.

tepito 31. 01. 2010, 16:49

tepito
Tak co je zkusit necukrovat,ale namáčet do Nutely?

tepito 31. 01. 2010, 19:26

Hanca333
Eště chci se zeptat, 250dkg polohrubé mouky, není to moc?to je 2,5 kg.Neupsali jste se náhodou? nechci ňák škodit, jen se ptám. Jinak recept by šel to musím vyzkoušet, rychlovky já ráda, nemám moc času na zdlouhavý recepty.

Hanca333 03. 02. 2010, 09:01

tepito
jejda-překlep,má to být jen 25dkg!Dík za upozornění-jen nevím,jak to opravit.

tepito 03. 02. 2010, 11:35

Hanca333
Tak to taky netuším, ale mockrát díky...zkusím to vypadá to lákavě...

Hanca333 03. 02. 2010, 11:38

Šéfredaktor
Překlep opraven, editovat své recepty můžete přes svůj profil.

Šéfredaktor 03. 02. 2010, 12:15

tepito
Děkuju-to by byl malér 2,5kg mouky.

tepito 03. 02. 2010, 15:38

Kantarina
Také to zkusím s vlašskými ořechy, nechám se překvapit, jaký to bude. Koblížky my rádi:)

Kantarina 08. 02. 2010, 22:48

tepito
Tak dej vědět-jaký budou.Sestra je dělá i s kandovaným ananasem-je to taky moc dobrý.

tepito 09. 02. 2010, 05:04

Roxana
Ono existuje takových obměn, lidi holt mají fantazii, myslím, že se tam dá dát kandovaného kdeco, já toho od vánoc mám ještě..

Roxana 09. 02. 2010, 13:15

Hanca333
Taky kdo má rád čokoládu, by tam byly dobrý ty čokoládový čočky nebo čok. rýže

Hanca333 09. 02. 2010, 13:41

Roxana
To je fakt nápad! To mne nenapadlo, vidíš to!

Roxana 09. 02. 2010, 14:22

Facebook komentáře