Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rýže s pórkem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
304 kalorií 0.0g cukrů 29.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Na pánev s trochou oleje dáme uvařenou rýži, zpravidla se osvědčí, když uvaříme větší množství a zbude. Předtím si na jiné pánvi dáme zesklovatět jemně nakrájený pórek, pozor, ne dohněda, jen zesklovatět!
Smícháme na jedné pánvi a podle množství přidáme 1-2 vejce, která na mírném ohni necháme usmažit.
Přikořeníme podle své chuti (mletý kmín, sůl...)
Hotové posypeme sekanou pažitkou.

Bulb Tip k receptu

Tento recept se mnohým bude zdát podivný, mám ho již 20 let z tedy téměř nedostupné čínské kuchařky.
Mnohdy mi rýže zbývá a tenhle recept se mi docela osvědčil. Za pokus stojí.
Lze dělat i s jinou zeleninou, špenát, květák..., ale ta se musí nejprve trochu povařit, samotné osmažení by bylo málo, byla by tvrdá.


Přidat na Pinterest
Roxana

05. 09. 2011, Recept navštíven: 4371x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché, zdrave a chutne jedlo

21. 10. 2016, 09:38

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

23. 10. 2016, 20:09

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ryža s porkom je chutná

25. 03. 2017, 15:30

Přidat komentář

Facebook komentáře