Rýžová směs s liškami a vepřovým masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1216 kalorií
0.0g cukrů
12.0g tuků
69.0g bílkovin


Příprava

Rýži dáme vařit podle návodu na obalu.
Mezitím si na rozehřátém oleji začneme restovat maso nakrájené na malé kostičky. Po chvíli přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, za další chvilku přihodíme lišky, směs osolíme, opepříme, přidáme lístečky tymiánu a pod pokličkou necháme chvilku dusit. Když jsou houby i maso měkké, přimícháme rajčátka překrojená na poloviny, víno a dochutíme worcestrem.
Nakonec vše smícháme s uvařenou rýží.

přidejte na:
Angel 666

19. 07. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, chutné, odporúčam

majka 06. 09. 2016, 14:17

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ryža v spojení so všetkými surovinami výborná

palino 01. 09. 2019, 19:10

Přidat komentář