Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rýžová směs s liškami a vepřovým masem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

1216 kalorií, 0.0g cukrů, 12.0g tuků, 69.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rýži dáme vařit podle návodu na obalu.
Mezitím si na rozehřátém oleji začneme restovat maso nakrájené na malé kostičky. Po chvíli přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, za další chvilku přihodíme lišky, směs osolíme, opepříme, přidáme lístečky tymiánu a pod pokličkou necháme chvilku dusit. Když jsou houby i maso měkké, přimícháme rajčátka překrojená na poloviny, víno a dochutíme worcestrem.
Nakonec vše smícháme s uvařenou rýží.

Angel 666

19. 07. 2012, Recept navštíven: 1560x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rýžová směs s liškami a vepřovým masem

Rýžová směs s liškami a vepřovým masem

Rýži dáme vařit podle návodu na obalu. Mezitím si na rozehřátém oleji začneme restovat maso nakrájené na m...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rýžová směs s liškami a vepřovým masem Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, chutné, odporúčam

06. 09. 2016, 14:17

Přidat komentář

Facebook komentáře