Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rýžová směs s liškami a vepřovým masem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
1216 kalorií 0.0g cukrů 12.0g tuků 69.0g bílkovin

Příprava

Rýži dáme vařit podle návodu na obalu.
Mezitím si na rozehřátém oleji začneme restovat maso nakrájené na malé kostičky. Po chvíli přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, za další chvilku přihodíme lišky, směs osolíme, opepříme, přidáme lístečky tymiánu a pod pokličkou necháme chvilku dusit. Když jsou houby i maso měkké, přimícháme rajčátka překrojená na poloviny, víno a dochutíme worcestrem.
Nakonec vše smícháme s uvařenou rýží.


Přidat na Pinterest
Angel 666

19. 07. 2012, Recept navštíven: 1717x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, chutné, odporúčam

06. 09. 2016, 14:17

Přidat komentář

Facebook komentáře