Rýžová směs s liškami a vepřovým masem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1216
kalorií
0.0g
cukrů
12.0g
tuků
69.0g
bílkovin
Příprava
Rýži dáme vařit podle návodu na obalu.
Mezitím si na rozehřátém oleji začneme restovat maso nakrájené na malé kostičky. Po chvíli přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, za další chvilku přihodíme lišky, směs osolíme, opepříme, přidáme lístečky tymiánu a pod pokličkou necháme chvilku dusit. Když jsou houby i maso měkké, přimícháme rajčátka překrojená na poloviny, víno a dochutíme worcestrem.
Nakonec vše smícháme s uvařenou rýží.
19. 07. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.