Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rýžový salát s avokádem, rajčátky a granátovým jablkem

Rýžový salát s avokádem, rajčátky a granátovým jablkem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
574 kalorií 54.0g cukrů 0.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Rýži uvaříme den předem.
Druhý den si nejdříve připravíme zálivku: vyšleháme olivový olej s octem a najemno nasekanou červenou cibulí.
Rýži promícháme s listy špenátu, na kostičky nakrájeným avokádem, přepůlenými rajčátky a na plátky nakrájenou okurkou. Posypeme zrníčky z granátového jablka.
Zálivkou přelijeme až těsně před podáváním.

Bulb Tip k receptu

Špenát musíme před použitím omýt, je dobré použít pak odstředivku na salát, abychom ho vysušili a nedošlo tak k zavadnutí listů. Špenát můžeme též nahradit mangoldem.


sonizna

08. 03. 2016, Recept navštíven: 864x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře