Salátová terinka
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
888
kalorií
0.0g
cukrů
5.0g
tuků
40.0g
bílkovin
Příprava
Nejdříve na másle opečeme nadrobno nakrájenou šalotku a následně baby špenát. Vše zalijeme vývarem a necháme velmi krátce povařit. Necháme vychladit a posléze rozmixujeme. Vzniklou směs následně přepasírujeme přes jemné sítko. Želatínu smíchame s pyré. Dochutíme solí a čerstvě namletým pepřem.
Očištěné a rozpůlené čerstvé lišky dáme do vystlané terinky a zalijeme pyré.
Necháme vychladit po dobu přibližně 24 hodin
01. 12. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.