Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Šašlík z telecího masa marinovaný v pivu

Šašlík z telecího masa marinovaný v pivu

Obtížnost Čas přípravy
1h 45min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 2h 25min
Nutriční hodnoty
20 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Vložíme je do hrnce, přidáme sůl, masové koření, pepř, pivo, ocet a promícháme. Přikryjeme a necháme hodinu ležet. Cibuli nakrájíme na silnější kolečka. Ze špeku odkrojíme 4 tenčí plátky a zbytek pokrájíme na malé kostičky. Plech vyložíme alobalem, na něj položíme plátky špeku a shora dáme mřížku. Troubu předehřejeme na 250ºC. Kousky marinovaného masa napichujeme na jehly střídavě s kostičkami špeku a kolečky cibule. Jehly poklademe na mřížku a pečeme. Maso pravidelně otáčíme. Šašlík je hotov ve chvíli, kdy se ze špeku, který leží na alobalu, začne kouřit.


Jiřulka

16. 02. 2010, Recept navštíven: 2108x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuci šašlik

14. 04. 2016, 10:00

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobrý šašlik

12. 05. 2016, 11:54

Přidat komentář

Facebook komentáře