Saté z kachních prsou s rýží
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
20min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1464
kalorií
0.0g
cukrů
4.0g
tuků
28.0g
bílkovin
Příprava
Kachní prsa podélně přepůlíme, osolíme, opepříme a orestujeme je na oleji. Poté je necháme 5 minut vychladit a nakrájíme na větší kusy. Připravíme si marinádu. Smícháme kari pastu, sůl, pepř, kmín a sójový olej. Kachní maso do této marinády naložíme nejlépe přes noc. Poté maso napícháme na špejle a ogrilujeme. Jasmínovou rýži uvaříme podle návodu. Maso podáváme s rýží.
Tip k receptu
Exotická dobrota.
sonizna11. 09. 2015
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.