Saté z kachních prsou s rýží
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
20min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1464
kalorií
0.0g
cukrů
4.0g
tuků
28.0g
bílkovin
Příprava
Kachní prsa podélně přepůlíme, osolíme, opepříme a orestujeme je na oleji. Poté je necháme 5 minut vychladit a nakrájíme na větší kusy. Připravíme si marinádu. Smícháme kari pastu, sůl, pepř, kmín a sójový olej. Kachní maso do této marinády naložíme nejlépe přes noc. Poté maso napícháme na špejle a ogrilujeme. Jasmínovou rýži uvaříme podle návodu. Maso podáváme s rýží.
Tip k receptu
Exotická dobrota.
sonizna11. 09. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 15. 09. 2015, 18:04

majka 18. 09. 2015, 20:06

Svetlana 27. 09. 2015, 20:02

hanka 15. 10. 2015, 20:39

palino 28. 10. 2015, 11:02
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
hanka 10. 08. 2016, 20:37