Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Sendvič s trhaným kuřecím masem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
896 kalorií 0.0g cukrů 38.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí stehna zbavíme kůže a potřeme je směsí z oleje a grilovacího koření.
Po třiceti minutách marinování dáme kuřecí maso na gril a grilujeme 30 minut pod poklicí z jedné strany a 30 minut také pod poklicí z druhé strany. Občas potíráme grilovacím kořením.
Majonézu smícháme s ostrou chipotle omáčkou a potřeme jí spodní část přepůlené bulky. Na to dáme kuřecí maso, které jsme vidličkou natrhali, nahoru ještě hrst výhonků, přiklopíme druhou částí bulky a podáváme.


Přidat na Pinterest
sonizna

24. 02. 2016, Recept navštíven: 932x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný napad

24. 02. 2016, 10:06

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, chutilo

25. 02. 2016, 13:00

Jana Smidži
Restaurant_star
Mohla byste nám přiblížit, co je to omáčka chipotie, ne každý ji zná. Já si pod tímto názvem nedokážu nic představit - jestli je to chilli omáčka, sójová omáčka nebo co?
Přidané ingredience: omáčka chipotie

04. 04. 2016, 18:00

Přidat komentář

Facebook komentáře