Sendvič s trhaným kuřecím masem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
896
kalorií
0.0g
cukrů
38.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí stehna zbavíme kůže a potřeme je směsí z oleje a grilovacího koření.
Po třiceti minutách marinování dáme kuřecí maso na gril a grilujeme 30 minut pod poklicí z jedné strany a 30 minut také pod poklicí z druhé strany. Občas potíráme grilovacím kořením.
Majonézu smícháme s ostrou chipotle omáčkou a potřeme jí spodní část přepůlené bulky. Na to dáme kuřecí maso, které jsme vidličkou natrhali, nahoru ještě hrst výhonků, přiklopíme druhou částí bulky a podáváme.
24. 02. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: omáčka chipotie
Jana Smidži 04. 04. 2016, 20:00
© 2024, Railsformers s.r.o.