Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Silvestrovský povzbuzující bujón

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Polovinu slepice nebo kuřete vložíme do přiměřeného množství vody, osolíme, přidáme očištěnou cibuli, mrkev, celer a zelenou papriku a vaříme 1-2 hodiny.
Když je maso měkké, vývar procedíme a podáváme jako nápoj v keramických bujónkách.

Bulb Tip k receptu

Dobré je přikusovat jakékoliv pečivo, které není sladké.


Přidat na Pinterest
planeta

12. 05. 2014, Recept navštíven: 1364x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelý bujón

24. 09. 2015, 11:43

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajúce

14. 12. 2015, 20:51

Přidat komentář

Facebook komentáře