Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Silvestrovský povzbuzující bujón

Silvestrovský povzbuzující bujón
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 15min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Polovinu slepice nebo kuřete vložíme do přiměřeného množství vody, osolíme, přidáme očištěnou cibuli, mrkev, celer a zelenou papriku a vaříme 1-2 hodiny.
Když je maso měkké, vývar procedíme a podáváme jako nápoj v keramických bujónkách.

Bulb Tip k receptu

Dobré je přikusovat jakékoliv pečivo, které není sladké.

planeta

12. 05. 2014, Recept navštíven: 1225x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Silvestrovské kotlety

Silvestrovské kotlety

Kotlety osolíme, opepříme, posypeme kmínem, potřeme česnekem, prudce opečeme po obou stranách na oleji a ul...

Silvestrovská obložená mísa

Silvestrovská obložená mísa

Doprostřed oválné (ale i jiné) servírovací mísy dáme vlašský salát a vytvarujeme jej podle tvaru mísy. Pak ...

Silvestrovský povzbuzující bujón

Silvestrovský povzbuzující bujón

Polovinu slepice nebo kuřete vložíme do přiměřeného množství vody, osolíme, přidáme očištěnou cibuli, mrkev...

Zobrazit všechny podobné recepty k Silvestrovský povzbuzující bujón Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelý bujón

24. 09. 2015, 11:43

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajúce

14. 12. 2015, 20:51

Přidat komentář

Facebook komentáře