Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Silvestrovští větroplaši

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1300 kalorií 0.0g cukrů 74.0g tuků 50.0g bílkovin

Příprava

Do vařící osolené vody dáme tuk a mouku. Mícháme, až je těsto hladké a nechytá se nádoby. Těsto dáme do chladné mísy a vmícháme postupně vejce. Lžičkou dáváme hromádky těsta na vymazaný plech.
Pečeme dorůžova v hodně vyhřáté troubě. Během pečení troubu aspoň 10 minut neotvíráme.
Upečené, vychladlé kousky rozřízneme a plníme náplní z ušlehaných tvarůžků, tvarohu, smetany, petrželky a soli.


Přidat na Pinterest
Tomáš Pavelka

29. 11. 2009, Recept navštíven: 2113x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyskúšaný,velmi dobrý

24. 11. 2016, 21:08

Přidat komentář

Facebook komentáře