Silvestrovští větroplaši
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1300
kalorií
0.0g
cukrů
74.0g
tuků
50.0g
bílkovin
Příprava
Do vařící osolené vody dáme tuk a mouku. Mícháme, až je těsto hladké a nechytá se nádoby. Těsto dáme do chladné mísy a vmícháme postupně vejce. Lžičkou dáváme hromádky těsta na vymazaný plech.
Pečeme dorůžova v hodně vyhřáté troubě. Během pečení troubu aspoň 10 minut neotvíráme.
Upečené, vychladlé kousky rozřízneme a plníme náplní z ušlehaných tvarůžků, tvarohu, smetany, petrželky a soli.
29. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.