Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Šípková polévka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
162 kalorií 0.0g cukrů 12.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Šípky rozpůlíme, zbavíme stopek, okvětí a semen, dobře je omyjeme a vaříme ve vodě se špetkou soli asi 30 minut. Potom je protřeme sítem nebo rozmixujeme. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, rozšleháme ji s vodou a povaříme. Přidáme šípkový protlak, jablečný ocet, krátce povaříme, osolíme a osladíme. Před podáním přidáme do každé porce kostičky nasucho opečeného černého chleba.


Přidat na Pinterest
Evík

27. 03. 2012, Recept navštíven: 1584x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt zaujímava tato šípková polievka

07. 04. 2016, 09:19

Přidat komentář

Facebook komentáře