Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sirup z čerstvého zázvoru

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 10min , porce

8 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Zázvor oloupeme, nakrájíme na plátky nebo kostičky. Nasypeme do hrnce, přidáme cukr a vodu a vše přivedeme k varu. Pak vhodíme 2 celé skořice a necháme na plotně na mírném ohni probublávat asi hodinu. Po hodině odstavíme z plotny, přidáme citrónovou šťávu, přecedíme a nalijeme do uzavíratelných skleniček. V lednici vydrží i měsíc.

Bulb Tip k receptu

Zázvorový sirup přidáváme buď do čaje nebo ho zalijeme horkou vodou.

Jana Smidži

13. 10. 2015, Recept navštíven: 741x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sirup z čerstvého zázvoru

Sirup z čerstvého zázvoru

Zázvor oloupeme, nakrájíme na plátky nebo kostičky. Nasypeme do hrnce, přidáme cukr a vodu a vše přivedeme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sirup z čerstvého zázvoru Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdravé, chutné

13. 10. 2015, 19:53

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné v zime

14. 10. 2015, 17:11

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre aj ako prevencia

15. 10. 2015, 19:51

Přidat komentář

Facebook komentáře