Skopové řízky s fazolkami
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
512
kalorií
0.0g
cukrů
49.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Skopové řízky omyjeme a osušíme, poté lehce naklepeme. Osolíme je a poprášíme hladkou moukou, jen tak lehce. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce másla a na něm osmahneme řízky, spíše zvolna. Podlijeme je vodou a dusíme téměř doměkka.
Do druhé pánve dáme zbylé máslo a rozehřejeme, na něm zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, poté přidáme fazolky - můžeme trochu pokrájet a krátce obojí osmahneme. Poté přidáme k masu a společně dusíme, až jsou řízky i fazolky měkké.
Evík18. 09. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: saturejka
planeta 26. 08. 2014, 10:36
© 2024, Railsformers s.r.o.