Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Slaninové knedlíčky s petrželkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 25min
Nutriční hodnoty
520 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Anglickou slaninu pokojové teploty, vejce a sušenou petrželku rozmixujeme společně se solí, mletým pepřem a škrobem. Směs přendáme do misky, přidáme strouhanku a vařečkou řádně promícháme. Poté rukou jěště prohněteme a utvoříme bochánek. Odebíráme z něj malé kousky slaninové směsi a tvarujeme malé knedlíčky. Vkládáme je do polévky dle vlastního výběru. Jakmile knedlíčky vyplavou, tak je povaříme ještě 3 minuty.


Přidat na Pinterest
JanaB

18. 04. 2012, Recept navštíven: 1724x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné, aj do polievky

05. 04. 2016, 09:26

Přidat komentář

Facebook komentáře