Slaninové knedlíčky s petrželkou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
5min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
520
kalorií
0.0g
cukrů
30.0g
tuků
17.0g
bílkovin
Příprava
Anglickou slaninu pokojové teploty, vejce a sušenou petrželku rozmixujeme společně se solí, mletým pepřem a škrobem. Směs přendáme do misky, přidáme strouhanku a vařečkou řádně promícháme. Poté rukou jěště prohněteme a utvoříme bochánek. Odebíráme z něj malé kousky slaninové směsi a tvarujeme malé knedlíčky. Vkládáme je do polévky dle vlastního výběru. Jakmile knedlíčky vyplavou, tak je povaříme ještě 3 minuty.
JanaB18. 04. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.