Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Šlehačková roláda

Šlehačková roláda

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 45min
Nutriční hodnoty
1836 kalorií 2.0g cukrů 109.0g tuků 52.0g bílkovin

Příprava

Bílky ušleháme s krystalovým cukrem, zlehka přidáme žloutky, ořechy a kypřící prášek. Těsto nalijeme na plech pokrytý pečicím papírem a pečeme ve středně vyhřáté troubě 10-15 minut. Po upečení plát těsta svineme a po vychladnutí z něho stáhneme papír. Plníme dotuha vyšlehanou smetanou se ztužovačem.


kaccka

04. 01. 2010, Recept navštíven: 2961x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá roláda

04. 10. 2016, 19:04

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jemná dobrá šľahačková roláda

31. 01. 2017, 20:39

Přidat komentář

Facebook komentáře