Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Šlehaná bábovka

Šlehaná bábovka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

2216 kalorií, 1.0g cukrů, 37.0g tuků, 58.0g bílkovin

Příprava

Cukr a celá vejce šleháme v misce do zhoustnutí. Pomalu přimícháváme mouku a citronovou kůru. Těsto vlijeme do předem vymazané a vysypané formy. Upečeme do krásně zlatavé barvy(já vždycky zkusím špejlí, jestli už je uvnitř hotová.

Pádža

02. 03. 2010, Recept navštíven: 3494x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Šlehaná bábovka

Šlehaná bábovka

Cukr a celá vejce šleháme v misce do zhoustnutí. Pomalu přimícháváme mouku a citronovou kůru. Těsto vlijeme...

Malá šlehaná bábovka

Malá šlehaná bábovka

Cukr, žloutky a vanilkový cukr ušleháme do pěny. Přidáme Lučinu, smetanu, citronovou kůru, mouku, prášek do...

Zobrazit všechny podobné recepty k Šlehaná bábovka Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
bábovkovou formu občas vysypávám mletými ořechy nebo kokosem
Přidané ingredience: ořechy , kokos

27. 03. 2015, 09:08

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
obyčajná klasická bábovka

11. 11. 2016, 21:33

Přidat komentář

Facebook komentáře