Slezský guláš

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1544 kalorií
0.0g cukrů
32.0g tuků
217.0g bílkovin


Příprava

Na sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme k ní maso nakrájené na nudličky, osolíme jej, opepříme a za stálého míchání osmahneme. Přidáme zeleninové lečo, nakrájené žampiony, hrášek a celé poprášíme mletou paprikou. Podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou zvolna do měkka. Podáváme s knedlíky nebo s pečivem.

přidejte na:
Chybí obrázek

13. 02. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Dobrý recept. Dělávám podobně.
Přidané ingredience: jemně kmínu

16. 02. 2013, 21:02

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.