Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Slezský guláš

Slezský guláš

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1544 kalorií 0.0g cukrů 32.0g tuků 217.0g bílkovin

Příprava

Na sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme k ní maso nakrájené na nudličky, osolíme jej, opepříme a za stálého míchání osmahneme. Přidáme zeleninové lečo, nakrájené žampiony, hrášek a celé poprášíme mletou paprikou. Podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou zvolna do měkka. Podáváme s knedlíky nebo s pečivem.


Evík

13. 02. 2013, Recept navštíven: 1469x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý recept. Dělávám podobně.
Přidané ingredience: jemně kmínu

16. 02. 2013, 21:02

Přidat komentář

Facebook komentáře