Slovenská nádivka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

2360 kalorií
7.0g cukrů
179.0g tuků
169.0g bílkovin


Příprava

Klobásu uvaríme domäkka a nakrájame na kolieska. Žemle namočíme do studenej vody a necháme rozmočiť, slaninu nakrájame na malé kocky.
Vajcia rozbijeme, v miske rozšľaháme a pridáme k riadne vyžmýkaným žemliam. Pridáme nakrájanú klobásu, slaninu, sódu bikarbónu, soľ, korenie, petržlenovú vňať a uvarené, vychladené vajcia nakrájané na kocky. Všetko dôkladne premiešame a rozdelíme do 2 hlbších plechov vymastených tukom.
Pečieme v rúre asi 45 minút.

přidejte na:
uschi3

18. 04. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
recept sa mi velmi páči

majka 20. 02. 2017, 19:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom chutne.len ta spotreba vajíčok

dušanka 26. 03. 2017, 20:36

Přidat komentář