Slovenská nádivka
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
2360
kalorií
7.0g
cukrů
179.0g
tuků
169.0g
bílkovin
Příprava
Klobásu uvaríme domäkka a nakrájame na kolieska. Žemle namočíme do studenej vody a necháme rozmočiť, slaninu nakrájame na malé kocky.
Vajcia rozbijeme, v miske rozšľaháme a pridáme k riadne vyžmýkaným žemliam. Pridáme nakrájanú klobásu, slaninu, sódu bikarbónu, soľ, korenie, petržlenovú vňať a uvarené, vychladené vajcia nakrájané na kocky. Všetko dôkladne premiešame a rozdelíme do 2 hlbších plechov vymastených tukom.
Pečieme v rúre asi 45 minút.
18. 04. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.