Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Slovenská nádivka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 15min
Nutriční hodnoty
2360 kalorií 7.0g cukrů 179.0g tuků 169.0g bílkovin

Příprava

Klobásu uvaríme domäkka a nakrájame na kolieska. Žemle namočíme do studenej vody a necháme rozmočiť, slaninu nakrájame na malé kocky.
Vajcia rozbijeme, v miske rozšľaháme a pridáme k riadne vyžmýkaným žemliam. Pridáme nakrájanú klobásu, slaninu, sódu bikarbónu, soľ, korenie, petržlenovú vňať a uvarené, vychladené vajcia nakrájané na kocky. Všetko dôkladne premiešame a rozdelíme do 2 hlbších plechov vymastených tukom.
Pečieme v rúre asi 45 minút.


Přidat na Pinterest
uschi3

18. 04. 2010, Recept navštíven: 2058x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept sa mi velmi páči

20. 02. 2017, 19:49

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne.len ta spotreba vajíčok

26. 03. 2017, 20:36

Přidat komentář

Facebook komentáře