Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Slovenská nádivka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 15min , porce

2360 kalorií, 7.0g cukrů, 179.0g tuků, 169.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Klobásu uvaríme domäkka a nakrájame na kolieska. Žemle namočíme do studenej vody a necháme rozmočiť, slaninu nakrájame na malé kocky.
Vajcia rozbijeme, v miske rozšľaháme a pridáme k riadne vyžmýkaným žemliam. Pridáme nakrájanú klobásu, slaninu, sódu bikarbónu, soľ, korenie, petržlenovú vňať a uvarené, vychladené vajcia nakrájané na kocky. Všetko dôkladne premiešame a rozdelíme do 2 hlbších plechov vymastených tukom.
Pečieme v rúre asi 45 minút.

uschi3

18. 04. 2010, Recept navštíven: 1813x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Slovenská nádivka

Slovenská nádivka

Klobásu uvaríme domäkka a nakrájame na kolieska. Žemle namočíme do studenej vody a necháme rozmočiť, slanin...

Zobrazit všechny podobné recepty k Slovenská nádivka Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře