Smažená hruška
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
5min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
3442
kalorií
4.0g
cukrů
197.0g
tuků
52.0g
bílkovin
Příprava
Větší hrušku ne moc zralou omyjeme pod tekoucí studenou vodou. Rozkrájíme jí na čtvrtiny, vykrojíme jádřinec a okrájíme slupku. Každou čtvrtku rozpůlíme, takže máme 8 dílků. Dle chuti posypeme kořením na americké brambory. Vejce rozšleháme vidličkou s tatarskou omáčkou. Dílky hrušky obalíme v hladké mouce, poté v rozšlehaném vejci a ve strouhance. Obalené kousky vkládáme do pánve s rozehřátým olejem a rychle usmažíme. Podáváme jako chuťovku.
JanaB05. 01. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.