Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Smažené banány v nadýchané kokosové peřince

Smažené banány v nadýchané kokosové peřince
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 20min , porce

36 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Banány podélně rozkrojíme a poté ještě přepůlíme. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Přidáme pár kapek vanilkové esence, vanilkový cukr. Kousky banánu nejprve obalujeme ve sněhu a poté v kokosové moučce. Smažíme na středně rozpáleném oleji. Smažené banány vyjmeme a položíme na papírovou utěrku. Banány poprášíme moučkovým cukrem a servírujeme společně se zmrzlinou.

Marsylie

15. 07. 2013, Recept navštíven: 1120x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Smažené banány v nadýchané kokosové peřince

Smažené banány v nadýchané kokosové peřince

Banány podélně rozkrojíme a poté ještě přepůlíme. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Přidáme pár kapek vanilkové ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Smažené banány v nadýchané kokosové peřince Link-arrow

Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tak to je dobrůtka, ještě kápnout rumu, ale není nutno!
Přidané ingredience: rum

15. 07. 2013, 17:43

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá sladká lahôdka

28. 11. 2015, 14:26

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

01. 06. 2016, 12:32

Přidat komentář

Facebook komentáře