Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Smažené bramborové knedlíčky do polévky

Smažené bramborové knedlíčky do polévky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 45min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 50min , porce

748 kalorií, 0.0g cukrů, 53.0g tuků, 19.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme, omyjeme, uvaříme a nastrouháme na jemném struhadle. 30 g másla utřeme se žloutkem, přidáme nastrouhané brambory, sůl, na drobno nasekanou pažitku a strouhanku. Vše zamícháme a vypracujeme těsto. Vytvoříme malé knedlíčky. Knedlíčky pak obalujeme v rozšlehaném vejci a strouhance. Na pánvi usmažíme dozlatova. Podáváme do polévkového talíře a zalijeme polévkou.

Bulb Tip k receptu

Pokud chceme bramborové knedlíčky v polévce, nesmažíme je. Po vypracování těsta a zformování knedlíčků je hodíme do vroucí polévky a vaříme cca 6 minut.

Martina Třetinová

10. 04. 2009, Recept navštíven: 2007x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Smažené bramborové knedlíčky do polévky

Smažené bramborové knedlíčky do polévky

Brambory oloupeme, omyjeme, uvaříme a nastrouháme na jemném struhadle. 30 g másla utřeme se žloutkem, přidá...

Smažené bramborové špalíčky

Smažené bramborové špalíčky

Cibulku a anglickou slaninu nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle. Necháme vychladnout. Mezitím si na hru...

Zobrazit všechny podobné recepty k Smažené bramborové knedlíčky do polévky Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star
Jako vložka do polévky mě zaujaly, ale ve výsledku si myslím, že po osmažení budou lepší jako příloha k masu.

12. 11. 2012, 17:58

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skusim

05. 11. 2015, 12:54

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvele knedličky

05. 11. 2015, 12:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skusila som nesmažene,boli dobré

21. 01. 2016, 15:11

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre knedličky

10. 05. 2016, 15:29

Přidat komentář

Facebook komentáře