Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Smažené kalamáry v kabátku

Smažené kalamáry v kabátku
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2h 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 3h 0min , porce

992 kalorií, 3.0g cukrů, 18.0g tuků, 87.0g bílkovin

Příprava

Kalamáry vykucháme, očistíme, nakrájíme na kolečka. Ve 100 ml olivového oleje rozmícháme citrónovou šťávu, sůl a pepř. Kalamárové kroužky navrstvíme do vyšší nádoby, zalijeme připravenou zálivkou a necháme cca 2 hodiny marinovat. Těstíčko připravíme jednoduše rozmícháním mouky v mléce s vejcem. Kalamáry pak v těstíčku namáčíme a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.

Zuzana Mellenová

10. 06. 2009, Recept navštíven: 6208x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Smažené kalamáry v kabátku

Smažené kalamáry v kabátku

Kalamáry vykucháme, očistíme, nakrájíme na kolečka. Ve 100 ml olivového oleje rozmícháme citrónovou šťávu, ...

Smažené kalamáry v těstíčku Kari

Smažené kalamáry v těstíčku Kari

Zmrazené Kalamari necháme skoro rozmrznout, aby tam nebyl případně led či námraza. Připravíme si těstíčko ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Smažené kalamáry v kabátku Link-arrow
Thumb

Bramborové hranolky

Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na hranolky (středně silné proužky). Nakrájené hranolky opláchneme ...

Thumb

Bramborové krokety

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody a v...

Thumb

Italský domácí chléb

Do vody rozdrobíme kvasnice a přidáme trochu mouky. Vytvoříme tak kvásek, který necháme vykynout. Ke zkynut...


Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Moje obľúbené jedlo na dovolenke v Chorvátsku.Blahoželám výborný recept.Jozef

Jozef 20. 06. 2010, 11:39

Facebook komentáře