Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Smažený celer

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 0min , porce

3720 kalorií, 0.0g cukrů, 222.0g tuků, 66.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Celery očistíme, nakrájíme na plátky a povaříme ve vodě, až změknou. Po uvaření necháme okapat, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborem.

Alergino

19. 01. 2010, Recept navštíven: 2526x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Smažený celer

Smažený celer

Celery očistíme, nakrájíme na plátky a povaříme ve vodě, až změknou. Po uvaření necháme okapat, osolíme a o...

Smažený celer se sýrem

Smažený celer se sýrem

Dobře očištěný a oloupaný celer uvaříme ve slané vodě téměř do měkka. Necháme vychladnout a nakrájíme z ně...

Zobrazit všechny podobné recepty k Smažený celer Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Patří mezi mé oblíbené. Jen celer nevařím. Chuťově mi připadá mnohem lepší pokud jej jen pozvolna smažím.
Přidané ingredience: Špetku Vegety bez glutamátu do mouky

22. 02. 2013, 09:48

planeta
Restaurant_star
obalovaný celer občas dělávám, vařím ho v celku jen do poloměkka a poté ho nakrájím na plátky a do strouhanky přidávám drcené kukuřičné lupínky
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

17. 03. 2014, 06:05

Přidat komentář
Roxana
To šlo dát do jednoho receptu do poznámky - květák, je to samé! A další a další zelenina!

Roxana 19. 01. 2010, 15:46

Roxana
ROZŠLEHANÉM VAJÍČKU PROSÍM

Roxana 19. 01. 2010, 15:47

Alergino
že by paní učitelka, nebo či z Prahy :-) :-)

Alergino 19. 01. 2010, 15:51

Šéfredaktor
Děkujeme za upozornění. Chybu jsme odstranili.

Šéfredaktor 19. 01. 2010, 15:52

Roxana
To si jen myslíte...jednu..

Roxana 19. 01. 2010, 21:03

Roxana
Učitelka ne prosím, Alergino, ale nějaký čásek jsem v Praze bydlela. Leč školu jsem vychodila na malé vísce, na kvalitě to rozhodně neubralo. Kam jsi chodila na češtinu Ty, to nevím, ale když udělám chybu, tak jsem zticha a moc se neprezentuji...a hlavně neurážím žádná města v republice, na to ji mám moc ráda.

Roxana 19. 01. 2010, 21:09

Facebook komentáře