Smažený celer

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

3720 kalorií
0.0g cukrů
222.0g tuků
66.0g bílkovin


Příprava

Celery očistíme, nakrájíme na plátky a povaříme ve vodě, až změknou. Po uvaření necháme okapat, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborem.

přidejte na:
Chybí obrázek

19. 01. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Patří mezi mé oblíbené. Jen celer nevařím. Chuťově mi připadá mnohem lepší pokud jej jen pozvolna smažím.
Přidané ingredience: Špetku Vegety bez glutamátu do mouky

22. 02. 2013, 09:48

Chybí obrázek
obalovaný celer občas dělávám, vařím ho v celku jen do poloměkka a poté ho nakrájím na plátky a do strouhanky přidávám drcené kukuřičné lupínky
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

17. 03. 2014, 06:05

Chybí obrázek
vyprážaný zeler je u nas velmi oblubený

10. 02. 2017, 21:02

Chybí obrázek
smažený zeler robím niekedy, so zemiakovou kašou je to výborné

23. 06. 2017, 20:23

Přidat komentář
Roxana
To šlo dát do jednoho receptu do poznámky - květák, je to samé! A další a další zelenina!

Roxana 19. 01. 2010, 15:46

Roxana
ROZŠLEHANÉM VAJÍČKU PROSÍM

Roxana 19. 01. 2010, 15:47

Chybí obrázek
že by paní učitelka, nebo či z Prahy :-) :-)

Alergino 19. 01. 2010, 15:51

Chybí obrázek
Děkujeme za upozornění. Chybu jsme odstranili.

Šéfredaktor 19. 01. 2010, 15:52

Roxana
To si jen myslíte...jednu..

Roxana 19. 01. 2010, 21:03

Roxana
Učitelka ne prosím, Alergino, ale nějaký čásek jsem v Praze bydlela. Leč školu jsem vychodila na malé vísce, na kvalitě to rozhodně neubralo. Kam jsi chodila na češtinu Ty, to nevím, ale když udělám chybu, tak jsem zticha a moc se neprezentuji...a hlavně neurážím žádná města v republice, na to ji mám moc ráda.

Roxana 19. 01. 2010, 21:09

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.