Smažený celer

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

3720 kalorií
0.0g cukrů
222.0g tuků
66.0g bílkovin


Příprava

Celery očistíme, nakrájíme na plátky a povaříme ve vodě, až změknou. Po uvaření necháme okapat, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborem.

přidejte na:
Alergino

19. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Patří mezi mé oblíbené. Jen celer nevařím. Chuťově mi připadá mnohem lepší pokud jej jen pozvolna smažím.
Přidané ingredience: Špetku Vegety bez glutamátu do mouky
maruskaji 22. 02. 2013, 10:48
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
obalovaný celer občas dělávám, vařím ho v celku jen do poloměkka a poté ho nakrájím na plátky a do strouhanky přidávám drcené kukuřičné lupínky
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky
planeta 17. 03. 2014, 07:05
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyprážaný zeler je u nas velmi oblubený
palino 10. 02. 2017, 22:02
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
smažený zeler robím niekedy, so zemiakovou kašou je to výborné
dušanka 23. 06. 2017, 22:23
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
mam rada smažený zeler
majka 02. 01. 2020, 20:25