Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Smažený celer

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
3720 kalorií 0.0g cukrů 222.0g tuků 66.0g bílkovin

Příprava

Celery očistíme, nakrájíme na plátky a povaříme ve vodě, až změknou. Po uvaření necháme okapat, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborem.


Přidat na Pinterest
Alergino

19. 01. 2010, Recept navštíven: 2875x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Patří mezi mé oblíbené. Jen celer nevařím. Chuťově mi připadá mnohem lepší pokud jej jen pozvolna smažím.
Přidané ingredience: Špetku Vegety bez glutamátu do mouky

22. 02. 2013, 09:48

planeta
Restaurant_star
obalovaný celer občas dělávám, vařím ho v celku jen do poloměkka a poté ho nakrájím na plátky a do strouhanky přidávám drcené kukuřičné lupínky
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

17. 03. 2014, 06:05

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyprážaný zeler je u nas velmi oblubený

10. 02. 2017, 21:02

Přidat komentář
Roxana
To šlo dát do jednoho receptu do poznámky - květák, je to samé! A další a další zelenina!

Roxana 19. 01. 2010, 15:46

Roxana
ROZŠLEHANÉM VAJÍČKU PROSÍM

Roxana 19. 01. 2010, 15:47

Alergino
že by paní učitelka, nebo či z Prahy :-) :-)

Alergino 19. 01. 2010, 15:51

Šéfredaktor
Děkujeme za upozornění. Chybu jsme odstranili.

Šéfredaktor 19. 01. 2010, 15:52

Roxana
To si jen myslíte...jednu..

Roxana 19. 01. 2010, 21:03

Roxana
Učitelka ne prosím, Alergino, ale nějaký čásek jsem v Praze bydlela. Leč školu jsem vychodila na malé vísce, na kvalitě to rozhodně neubralo. Kam jsi chodila na češtinu Ty, to nevím, ale když udělám chybu, tak jsem zticha a moc se neprezentuji...a hlavně neurážím žádná města v republice, na to ji mám moc ráda.

Roxana 19. 01. 2010, 21:09

Facebook komentáře