Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Smažený hovězí jazyk

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 10min , porce

2204 kalorií, 1.0g cukrů, 201.0g tuků, 13.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Uvarený a vychladnutý jazyk pokrájame na plátky hrubé asi 0,7 cm, obalíme v múke, v rozšľahanom vajci a v strúhanke a na oleji vypražíme. Podávame s opekanými zemiakmi alebo so zemiakovou kašou a so zeleninovým šalátom.

oriestok

03. 01. 2010, Recept navštíven: 2565x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Smažený hovězí jazyk

Smažený hovězí jazyk

Uvarený a vychladnutý jazyk pokrájame na plátky hrubé asi 0,7 cm, obalíme v múke, v rozšľahanom vajci a v s...

Zobrazit všechny podobné recepty k Smažený hovězí jazyk Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrý tip, jazyk jsem ještě nikdy nejedla, do strouhanky bych přidala drcené kukuřičné lupínky
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

17. 03. 2014, 06:13

Přidat komentář

Facebook komentáře