Smažený hovězí jazyk

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

2204 kalorií
1.0g cukrů
201.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Uvarený a vychladnutý jazyk pokrájame na plátky hrubé asi 0,7 cm, obalíme v múke, v rozšľahanom vajci a v strúhanke a na oleji vypražíme. Podávame s opekanými zemiakmi alebo so zemiakovou kašou a so zeleninovým šalátom.

přidejte na:
oriestok

03. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý tip, jazyk jsem ještě nikdy nejedla, do strouhanky bych přidala drcené kukuřičné lupínky
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky
planeta 17. 03. 2014, 07:13
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept je velmi dobrý
palino 10. 12. 2016, 21:40
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept recept sa chystám vyskúšať
majka 21. 02. 2017, 21:08
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne urobene jedlo
katka16031 17. 01. 2019, 11:42