Smažený květák

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

3720 kalorií
0.0g cukrů
222.0g tuků
66.0g bílkovin


Příprava

Květák očistíme a povaříme ve vodě, až změkne. Po uvaření necháme okapat, rozdělíme na růžičky, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborem.

přidejte na:
Alergino

19. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Květák vůbec nevařím jen jej pak pozvolna smažím. Chutově mi připadá mnohem lepší než vařený.
Přidané ingredience: pepř a chilli přidávám do mouky
maruskaji 21. 02. 2013, 23:27
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
květák vařím jen chvíli, do strouhanky přidávám drcené kukuřičné lupínky, květák je pak křupavější
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky
planeta 17. 03. 2014, 07:00
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
klasika recept, dobrý
palino 10. 02. 2017, 22:03
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
klasický pripravený karfiol
katka16031 06. 03. 2017, 21:15