Sojové maso po indicku
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
35min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
464
kalorií
0.0g
cukrů
17.0g
tuků
47.0g
bílkovin
Příprava
Do hrnce do vody dáme dvě kostky masoxu a necháme v něm povařit sojové maso 20 minut, pak scedíme a dobře vymačkáme.
Na lžíci oleje soju opečeme dočervena, k opečenému masu přidáme jogurt, utřený česnek, koření, lehce osolíme a na mírném ohni ještě asi 10-15 minut dusíme pod pokličkou. Je-li třeba, lehounce podlijeme vodou.
Podáváme s rýží.
Tip k receptu
Jako jinou variantu můžeme povařené maso do jogurtu, česneku a koření naložit, nechat odležet, nejlépe přes noc a druhý den upéci v alobalu buď v troubě nebo klidně i na grilu.
Dobrou chuť :-)!
Trisha08. 05. 2011
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.