Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Sojové maso po indicku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 50min
Nutriční hodnoty
464 kalorií 0.0g cukrů 17.0g tuků 47.0g bílkovin

Příprava

Do hrnce do vody dáme dvě kostky masoxu a necháme v něm povařit sojové maso 20 minut, pak scedíme a dobře vymačkáme.
Na lžíci oleje soju opečeme dočervena, k opečenému masu přidáme jogurt, utřený česnek, koření, lehce osolíme a na mírném ohni ještě asi 10-15 minut dusíme pod pokličkou. Je-li třeba, lehounce podlijeme vodou.
Podáváme s rýží.

Bulb Tip k receptu

Jako jinou variantu můžeme povařené maso do jogurtu, česneku a koření naložit, nechat odležet, nejlépe přes noc a druhý den upéci v alobalu buď v troubě nebo klidně i na grilu.

Dobrou chuť :-)!


Přidat na Pinterest
Trisha

08. 05. 2011, Recept navštíven: 5927x


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star
Je pravda, ze v Indii toho mnoho na jedlo nemajú, ale také svinstvo ako sójové mäso sa tam nepredáva. Netreba vymýslat za kazdú cenu nieco "originálne", co nakoniec je hlúpost!

Ondrej 12. 01. 2013, 17:36

kotátko
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrota

23. 08. 2014, 10:03

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

06. 12. 2015, 14:09

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobrý recept so sojou

23. 03. 2017, 12:51

Přidat komentář
Thumb
Dnes jsem zkoušela sóju podle tohoto receptu... Vynikající!! Chválím :)

Zizi 11. 02. 2014, 11:07

Facebook komentáře