Sojové maso po indicku

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
35min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

464 kalorií
0.0g cukrů
17.0g tuků
47.0g bílkovin


Příprava

Do hrnce do vody dáme dvě kostky masoxu a necháme v něm povařit sojové maso 20 minut, pak scedíme a dobře vymačkáme.
Na lžíci oleje soju opečeme dočervena, k opečenému masu přidáme jogurt, utřený česnek, koření, lehce osolíme a na mírném ohni ještě asi 10-15 minut dusíme pod pokličkou. Je-li třeba, lehounce podlijeme vodou.
Podáváme s rýží.

Tip k receptu

Jako jinou variantu můžeme povařené maso do jogurtu, česneku a koření naložit, nechat odležet, nejlépe přes noc a druhý den upéci v alobalu buď v troubě nebo klidně i na grilu.

Dobrou chuť :-)!

přidejte na:
Chybí obrázek

08. 05. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Je pravda, ze v Indii toho mnoho na jedlo nemajú, ale také svinstvo ako sójové mäso sa tam nepredáva. Netreba vymýslat za kazdú cenu nieco "originálne", co nakoniec je hlúpost!

Ondrej 12. 01. 2013, 17:36

Chybí obrázek
dobrota

23. 08. 2014, 10:03

Chybí obrázek
vynikajuce

06. 12. 2015, 14:09

Chybí obrázek
je to velmi dobrý recept so sojou

23. 03. 2017, 12:51

Chybí obrázek
velmi chutne pripravené sojove mäso

03. 06. 2017, 15:54

Přidat komentář
Chybí obrázek
Dnes jsem zkoušela sóju podle tohoto receptu... Vynikající!! Chválím :)

Zizi 11. 02. 2014, 11:07

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.