Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Špagety s kečupovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1038 kalorií 0.0g cukrů 69.0g tuků 83.0g bílkovin

Příprava

Dáme vařit špagety. Mezitím si najemno nakrájíme cibulku a špekáčky (dá se použít jakýkoli salám či uzenina která vám doma zbyla) a oloupeme česnek. Cibulku zpěníme, přidáme uzeninu, kterou chvíli opékáme aby pustila šťávu. Přidáme česnek a koření (majoránku, bazalku a oregáno - či dle vaší chuti), krátce orestujeme a zalijeme kečupem. Pár minut mícháme aby se spojily chutě. Omáčku dáme na špagety a posypeme sýrem. Můžeme rovněž zapéci v troubě.

Bulb Tip k receptu

labužníci mohou do omáčky přidat tavený sýr, který rozpustí na pánvi s cibulkou a uzeninou.dále podle receptu


Přidat na Pinterest
Justýna Wimmerová

04. 11. 2009, Recept navštíven: 12350x


Přidat recenzi
Přidat komentář
pskrob
Já dávám místo kečupu rajský protlak nebo pyré. Dá tomu lepší chuť. Kečup to jsou jen náhražky

pskrob 21. 02. 2010, 09:29

Justýna Wimmerová
ale kečup má doma každý, kdežto pyré ne:-))

Justýna Wimmerová 21. 02. 2010, 10:57

pskrob
No to je sice fakt, ale kdo má rád italskou kuchyni, tak má doma i rajčatový protlak. Já osobně kečup skoro nepoužívám a když už tak jen domácí, který si udělám sám.

pskrob 21. 02. 2010, 14:34

Thumb
to jo ale nám obyčejným lidem stačí kečup protože je levnější:)

prej janča 06. 05. 2011, 14:47

Facebook komentáře