Špagety s kečupovou omáčkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1038 kalorií
0.0g cukrů
69.0g tuků
83.0g bílkovin


Příprava

Dáme vařit špagety. Mezitím si najemno nakrájíme cibulku a špekáčky (dá se použít jakýkoli salám či uzenina která vám doma zbyla) a oloupeme česnek. Cibulku zpěníme, přidáme uzeninu, kterou chvíli opékáme aby pustila šťávu. Přidáme česnek a koření (majoránku, bazalku a oregáno - či dle vaší chuti), krátce orestujeme a zalijeme kečupem. Pár minut mícháme aby se spojily chutě. Omáčku dáme na špagety a posypeme sýrem. Můžeme rovněž zapéci v troubě.

Tip k receptu

labužníci mohou do omáčky přidat tavený sýr, který rozpustí na pánvi s cibulkou a uzeninou.dále podle receptu

přidejte na:
Justýna Wimmerová

04. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
sú to chutne urobené špagety

katka16031 13. 09. 2019, 12:14

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Já dávám místo kečupu rajský protlak nebo pyré. Dá tomu lepší chuť. Kečup to jsou jen náhražky

pskrob 21. 02. 2010, 09:29

Chybějící obrázek
ale kečup má doma každý, kdežto pyré ne:-))

Justýna Wimmerová 21. 02. 2010, 10:57

Chybějící obrázek
No to je sice fakt, ale kdo má rád italskou kuchyni, tak má doma i rajčatový protlak. Já osobně kečup skoro nepoužívám a když už tak jen domácí, který si udělám sám.

pskrob 21. 02. 2010, 14:34

Chybějící obrázek
to jo ale nám obyčejným lidem stačí kečup protože je levnější:)

prej janča 06. 05. 2011, 14:47