Speciální quesadilla
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
5336
kalorií
30.0g
cukrů
140.0g
tuků
261.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí maso dusíme do měkka. Rýži podusíme. Fazole uvaříme do měkka. Na každou tortillu rozdělíme nastrouhanou mozzarellu/sýr, salsu a kuřecí maso. Přeložíme a opečeme do křupava.
Quesadillu podáváme nakrájenou na klínky s přílohou: na talíř naservírujeme vedle sebe rýži, fazole, ledový salát a zakysanou smetanu.
Tip k receptu
Váha kuřecího masa je již vařené kuřecí maso obrané z kostí.
sonizna01. 03. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: donacziova@seznam.cz
heladon 20. 05. 2017, 09:57
© 2024, Railsformers s.r.o.