Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Špenátové nočky do polévky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 15min , porce

747 kalorií, 0.0g cukrů, 31.0g tuků, 19.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Omyté špenátové listy dáme do cedníku, důkladně prolijeme vařící vodou, necháme okapat a nasekáme na malé kousky.
Máslo se špetkou soli a žloutkem dobře promícháme, přidáme strouhanku, mouku, připravený špenát, česnek a muškátový květ.
Z bílku ušleháme sníh a lehce ho vmícháme do směsi. Necháme pár minut odstát.
Z těstíčka lžičkou odkrajujeme malé kousky, rukou z nich tvarujeme nočky, které ihned zaváříme do polévky. Vaříme je 5 minut.

Bulb Tip k receptu

Nejprve zkusíme zavařit jeden noček, jestli se nám nerozvaří. V takovém případě přidáme trochu mouky nebo Solamylu.

Nočky se hodí do kuřecího nebo zeleninového vývaru.

Angel 666

13. 01. 2011, Recept navštíven: 2651x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Špenátové noky se sýrem

Špenátové noky se sýrem

Oloupané a na kostičky nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě, dokud nezměknou. Ve vodě uvaříme špenát, ...

Špenátové nočky do polévky

Špenátové nočky do polévky

Omyté špenátové listy dáme do cedníku, důkladně prolijeme vařící vodou, necháme okapat a nasekáme na malé k...

Zobrazit všechny podobné recepty k Špenátové nočky do polévky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře