Sterilovaná červená řepa se zelím a cibulí
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1445
kalorií
90.0g
cukrů
0.0g
tuků
45.0g
bílkovin
Příprava
Červenou řepu omyjeme, i s kořenem a dáme asi na 1 hodinu vařit. Scedíme jí, po vychladnutí jí oloupeme a nastrouháme na hrubo. Očištěné zelí a oloupané cibule nakrájíme na tenké nudličky. Uvaříme si nálev, ve kterém zelí s cibulí chvíli povaříme. Do odstaveného základu vmícháme uvařenou a nastrouhanou řepu. Naplníme do skleniřek a sterilujeme 15 minut při 85°C.
JanaB18. 10. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.