Štrůdl s jarní zeleninou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

3680 kalorií
15.0g cukrů
279.0g tuků
64.0g bílkovin


Příprava

Máslo rozpustíme na velké pánvi, přidáme na kolečka nakrájený pórek a pět minut opékáme. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev a za dalších pět minut i špenát. Necháme zavadnout, vmícháme nadrobno nakrájenou petrželku, osolíme a opepříme a necháme vychladnout. Lučinu rozmícháme se dvěma vejci a přimícháme ke zchladlé zelenině. Dle chuti dosolíme.
Listové těsto rozválíme na pomoučené pracovní ploše, vložíme náplň a zarolujeme do štrůdlu. Ten potřeme žloutkem a posypeme hrubou solí a dáme na půl hodiny péct do trouby předehřáté na 180°C.

přidejte na:
BEZ

14. 06. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super recept, povrch těsta bych lehce propíchala vydličkou, aby mohla odejí pára z plnění

planeta 25. 03. 2014, 08:44

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý zeleninový štrudl

palino 28. 05. 2016, 18:53

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý nápad na chutný štrudl

Svetlana 18. 04. 2018, 15:47

Přidat komentář