Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Štrůdl s jarní zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
3680 kalorií 15.0g cukrů 279.0g tuků 64.0g bílkovin

Příprava

Máslo rozpustíme na velké pánvi, přidáme na kolečka nakrájený pórek a pět minut opékáme. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev a za dalších pět minut i špenát. Necháme zavadnout, vmícháme nadrobno nakrájenou petrželku, osolíme a opepříme a necháme vychladnout. Lučinu rozmícháme se dvěma vejci a přimícháme ke zchladlé zelenině. Dle chuti dosolíme.
Listové těsto rozválíme na pomoučené pracovní ploše, vložíme náplň a zarolujeme do štrůdlu. Ten potřeme žloutkem a posypeme hrubou solí a dáme na půl hodiny péct do trouby předehřáté na 180°C.


Přidat na Pinterest
BEZ

14. 06. 2011, Recept navštíven: 1822x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
super recept, povrch těsta bych lehce propíchala vydličkou, aby mohla odejí pára z plnění

25. 03. 2014, 08:44

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý zeleninový štrudl

28. 05. 2016, 18:53

Přidat komentář

Facebook komentáře